Anna lahjaksi tunnetta

Etsin pari viikonloppua sitten filminegatiivejani (löysin mainion appsin jolla niistä voi skannata puhelimeen kuvia!). Samalla laatikoita penkoessani törmäsin vanhoihin kirjeisiin ja kortteihin.

Säästän kaikki kortit joita saan, synttärikortit, joulukortit, kaikki. Käytän itse paljon aikaa kun valitsen toiselle korttia ja joulukorttien teko on varsinainen operaatio, joten osaan arvostaa kortteja joita saan.

Onneksi olen säästänyt myös kirjeet joita olen kavereiden ja ihastusten kanssa joskus kirjoitellut. Kaikenlaisia lippulappusia ja myös pitkiä ja koskettavia kirjeitä. Harva kavereilta saama lahja on enää tallella, mutta nuo kirjeet ja viestit ovat.

Siitä se lahjaidea täksi jouluksi lähtikin. Kirje. Täydellinen lahja sille jolla on jo kaikkea. Ihana, liikuttava, hauska kirje, jonka pariin vastaanottaja voi palata yhä uudelleen, vaikka piristystä kaivatessaan.

Kirjeessä voi vaikka kertoa miksi toinen on tärkeä. Tai muistella hauskimpia yhteisiä seikkailuja. Tapoja on monia.

Luin joskus että Taru sormusten herrasta-kirjailija Tolkien kirjoitti lapsilleen joka jouluksi joulupukilta kirjeet ja kuvitti ne viimeisen päällä hienosti. Loistava idea.

Panosta kirjeen materiaaleihin. Valitse kaunista paperia ja kuoria. Taiteellisemmat voivat myös kuvittaa kirjeensä. Nykyään oikeita kirjeitä saa harvoin, ja tämä voi olla elämys,

Tärkeintä on kuitenkin antaa toiselle jotakin sellaista mitä rahalla ei saa, välittämistä <3.

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *