Aseet talvea vastaan

 

IMG_9397.JPG

Sain Natural Goods Companyltä testiin muutamia tuotteita joiden joukossa olivat nämä kaksi: Madaran SOS-Hydra repair intensive serum ja Mossan Multi-use tuote, joka siis toimii sekä kasvonaamiona sekä yövoiteena.

Madara ja Mossa ovat latvialaisia luonnonkosmetiikkamerkkejä, joista Mossa on Madaran edullisempi pikkusisko. Tosin laadussa Mossa ei jää yhtään jälkeen.

IMG_9394.JPG

IMG_9398.JPG

Yleensä talvella tai jopa syksyllä ilmojen kylmetessä mun kasvojen iho alkaa kuivua. Ihon pintaa kiristää ja siihen ilmestyy pieniä juonteita. 

Kosteuttaminen on todella tärkeää, mutta se että löytää sopivasti kosteuttavat tuotteet onkin haaste. Sekaiholla liian hoitavat ja raskaat tuotteet tukkivat ihoa helposti. Ja ihon pinta on sitten epätasainen ja laikukas.

IMG_9400.JPG

IMG_9404.JPG

Tänä talvena olen kuitenkin löytänyt combon jolla ihan pinta ei kuivu. Mossan multikäyttövoide on ihan loistava keksintö! Tällaisia tuotteita on saatava lisää. Samaa tuotetta voi käyttää kasvonaamiona tai yövoiteena, itselläni tämä on ollut yövoidekäytössä. Vaikka voide on täyteläisen tuntuinen, se ei tuki ihoa.

Madaran seerumi taas menee aamuisin meikin alle. Se on super kosteuttava, mutta imeytyy tehokkaasti eikä meikki lähde rullautumaan pois. Olen käyttänyt aikaisemmin paljon kevyempiä seerumeita, tässä on paksumpi koostumus, mutta tuntuu että se on juuri mitä iho tarvitseekin kylmemmillä ilmoilla.

ps. Muista se sisäinen kosteutus myös, paljon vettä ja hyviä rasvoja ruokavalioon!

Mitkä on sun aseet talvea vastaan ihon hoidossa?

Kommentit (2)
  1. Ja huomennahan on se cyber monday, kannattaa olla tarkkana jos näitä olisi tarjouksessa. Natural Goods Companyn verkkokaupassa oli viikolla hyviä aleja.
    Kosteuttavat kasvonaamiot on kyllä ihan must, ja ilman huulirasvoja ei tulisi kyllä talvesta yhtään mitään. Huulet kuivuu ihan hulluna.

  2. Eilen juuri kattelin Sokoksella näitä molempia, ja oli tosi lähellä ettei jompikumpi lähtenyt matkaan. Jäin sitten kuitenkin miettimään, että ehkäpä joulun jälkeisistä aleista sitten.

    Mun omia aseitani ovat kosteuttavat kasvonaamiot, miljoona erilaista rasvaa päästä varpaisiin, ja hunaja huulille.

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *