Asusteiden kuningatar: laukku

Kaupallinen yhteistyö Bottegan kanssa

C945B8C7-EC50-48F6-9627-D3A41761639E.jpeg

000DEDA9-397D-4894-8661-E2F8DEFC3F97.jpeg

0F45ED04-E8BB-4A58-9B8D-45B498EBFFC7.jpeg

Jos pitäisi valita onko laukku vai kenkähullu, olisi helppo myöntää että olen kenkähullu. Mietin kenkiä jokaiseen asuun todella paljon, ja nautin suunnattomasti kauniista kengistä. 

Laukun sen sijaan monesti valitsen nopeammin, osittain siksi että mulla on aina vain muutama laukku joita pyöritän vuosia käytössä. Siltikään en oikein osaa panostaa laukkuun ja sen valinta on melko vaikeaa. En myöskään ole mikään merkkilaukkujen asiantuntija, tunnistan ehkä ikonisimpia laukkuja, mutta siihen se jääkin. Ja rehellisesti sanottuna, en voisi koskaan laittaa laukkuun tuhansia euroja, en ikinä. Ymmärrän että se on investointi, mutta investoin mieluummin muihin asioihin.

Totesin myös laukku- ja asusteliike Bottegassa käytyäni, että laadusta ja kauniista asioista ei tarvitse maksaa itseään ihan kipeäksi. Bottegassa on tarjolla laukkuja niin arkeen kuin juhlaankin, sekä aivan mielettömiä sateenvarjoja, huiveja ja kenkälusikoita. Kenkälusikat ja sateenvarjot ovat todellakin omaa luokkaansa, ja muistuttavat ettei käyttöesineen tarvitse olla tylsännäköinen. Bottegassa et maksa merkistä, vaan saat laadukkaita tuotteita järkevään hintaan. Liikkeen laukut tulevat Italiasta, ja ovat aitoa nahkaa. Toki esim. juhlalaukuissa on myös muita materiaaleja tarjolla. 

628D5536-BA5E-4193-8B4F-EFB2E63E629B.jpeg

68FF79E9-7C8E-48E9-A7D0-6111C5682478.jpeg

28FFF992-6D3B-4F19-9CCC-2EA975E944E0.jpeg

Juhlalaukkuvalikoimaa katsellessani harmitti ettei liikettä ollut silloin kun etsin häihini laukkua, tarjolla on nimittäin todella kauniita pikkulaukkuja, ja juuri sellainenkin mitä silloin etsin. 

Sain valita liikkeen valikoimasta itselleni kaksi laukkua, ja valitsin juhlalaukun, sekä laukun arkisempaan käyttöön.

Valinta oli vaikea, ja halusin oikeasti löytää sellaiset laukut, jotka toimivat käytössä pitkään. Miten siis tein valintani?

Mietin että

– missä käyttötarkoituksessa laukkua käytän, mitä sinne tulee mahtua? Juhlalaukkuun tulee mahtua huulipuna, puhelin ja pankkikortti. Arkilaukkuun taas rahapussi, avaimet, puhelin, kuulokkeet, harja, pinnejä, huulirasva, käsirasva, muistivihko, ja sata muuta nippeliä.

– minkä kanssa laukkua käytän? Sopiiko se olemassa oleviin vaatteisiin ja kenkiini? Joskus täysin eri tyylinen laukku voi olla hauska lisä tai väripilkku, mutta joskus se taas voi vaan jäädä käyttämättä kun se ei sovikaan minkään kanssa yhteen.

– kenkien kanssa olen huomannut sen, että silmää miellyttää tietyt jutut, eli sitä himoitsee aina valkoisia tennareita, vaikka sellaisia kaapista jo löytyy. Joten kannattaa miettiä onko kaapissa jo samantyylinen laukku, ja onko sille oikeasti tarvetta.

– kestävyys, onko laukku ratkaisuiltaan sellainen että se tulee kestämään kauniina käytössä. 

Kun nämä kriteerit täyttyvät, on olalla melko varmasti laukku johon voi olla tyytyväinen.

Bottegan löydät Lahdesta, Hämeenkatu 13, sekä Instagramista

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *