Asuvinkki arkeen

Etätyön etuja on se, ettei tarvitse niin kamalasti miettiä, että mitä laittaa päälleen. Kiva, rento pusero ja väljät housut. Lähityön etuja taas on se, että saa keksiä erilaisia asukokonaisuuksia. Siis sellaisina aamuina kun kaapista löytyy jotain kivaa, ja ei ole kiire. Olen huomannut, että kiireisinä aamuina kaapeista ”ei löydy mitään” ja asuvalinnat joita tekee ovat vähintäänkin kyseenalaisia.

Jos säkin ehdit etätyössä tottua rentoihin ja väljiin asuihin, etkä ole valmis niistä luopumaan, tämä asuidea on sinulle.

Väljät, puvunhousujen tyyppiset housut ja iso bleiseri ovat skarppi ja samalla todella rento ja päällä mukava asu. Tämä on myös kokonaisuus jota voit käyttää koko viikon, vaihdat vaan asusteita ja yläosaa. Korkokengät tuovat asuun ihan eri fiiliksen kun lenkkarit. Itse tosin tykkään juuri lenkkareiden mukana tuomasta kontrastista ja rentoudesta. Voisinpa vielä lisätä, että tämä lookki sopii ihan jokaiselle, ja sitä on helppo muokata omaan persoonaan sopivaksi. Housuasu on oikeasti ihan kaikkea muuta kun tylsä.

Valitsin alle yksinkertaisen valkoisen topin, alle sopii kylmemmillä keleillä poolopaidan tai vaikka kevyen neuleen. Valitettavasti niitä kylmempiä kelejä on luvassa loputtomiin, ja olen todellakin joutunut kyseenalaistamaan mantrani ”elokuu on kesäkuukausi”.

Yksinkertaiset ja rennot asut ovat ajattomia ja niitä on mahdollista muutella loputtomiin.

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *