Aurinkoa kasvoille pt. 2

880DA544-F88B-4B6F-B584-F2AFE6AA30BA.jpeg

Hehkuttelin eilene Benecosin aurinkopuuteria ja sitä miten se on kesämeikkini kulmakivi. IG:n puolella kuitenkin tuli kommentti siitä että miten aurinkopuuterin kanssa hommat menevät aina pieleen.

Aurinkopuuteri voi pelastaa koko meikin ja tuoda muutaman extratunnin unta kasvoille…mutta totta, se voi myös ”pilata” koko meikin. Kuten muitakin meikkituotteita, sitä voi tavallaan käyttää väärin, joilloin sen ilot menevät ohi.

Joten tässä pieni aurinkopuuterin ABC.

Mihin sitä laitetaan:

Aurinkopuuteria laitetaan kasvojen korkeimmille kohdille, joihin aurinko osuu: otsalle hiusrajaan, poskipäille, nenän päähän ja leukaan.

Millä sitä levitetään:

Käytä isoa, pehmeää sivellintä. Levitä kevyellä kädellä. On aina helpompi laittaa lisää kun ottaa pois. Kopauta sivellintä aina ennen kun viet sen kasvoille, jotta liiat puuterit natisevat pois.

– Aurinkopuuteri ei ole sama asia kun kasvojen varjostus eli contouring. Varjostukseen käytetään eri sävyjä. –

Minkä sävyinen aurinkopuuteri kannattaa valita:

Valitse lämmin, omaa ihonsävyäsi muutaman asteen tummempi sävy. Testaile kunnes löydät oman sun-kissed sävysi. Osa aurinkopuutereista on hyvinkin kimalteisia, osa mattasävyisiä.

Itse kallistun mattaan ja maltilliseen kiiltoon. Lisään hohtoa mieluummin erillisellä tuotteella kohtiin joihin haluan. Oman kokemuksen mukaan omalla hieman hikoileella sekaiholla, kimalle ja hehku eivät ole välttämättä eduksi.

Näillä pääsee ainakin alkuun :)!

 

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *