Bleiseri, joka saa aina kehuja

Vuoden ensimmäinen tyylipostaus on ansaitusti vaatekappaleelle, joka kerää aina kehuja. Mustalle, hyvin istuva bleiserille.

Olen bleiserien ystävä. Mielestäni harva vaatekappale on yhtä monikäyttöinen. Bleiseri sopii kaiken kanssa yhteen, ja sillä saa helposti vaikka farkku- ja t-paita-asun ryhdikkääksi. Väljien, suorien housujen kanssa bleiseristä tulee varsinainen voima-asu.

Bleisereissä on pitkään vallinnut ylisuurien linjojen trendi. Omakin musta bleiserini on ylisuuri, ja laatikkomainen linjoiltaan.

Kaipasin kuitenkin syksyllä uusia linjoja. Ylisuureen bleiseriin meinaa helposti hukkua, varsinkin jos muutkin asun osat ovat väljiä. Mielessäni oli jo useamman vuoden ollut ajatus istuvasta bleiseristä kultanapeilla, en vaan onnistunut törmäämään sellaiseen missään.

Haluan aina ajatella, että yhteensattumat ovat kohtaloa. Niin silloinkin kun törmäsin tähän bleiseriin, joka täytti kaikki toiveeni kerralla. Tai no, tilasin sen Zarasta, olisi tietenkin ollut parempi jos olisin löytänyt sen käytettynä.

Joka tapauksessa, sain bleiserini, ja tiesin heti, että siitä tulee yksi luottovaatekappaleistani. Se on ollut päälläni monta kertaa, erilaisissa tilanteissa, ja se saa aina kehuja.

Yksinkertaiset klassikot ovat elämää helpottavia hankintoja, ne tekevät pukeutumisesta yksinkertaista ja selkeää.

muoti paivan-tyyli
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *