Bohemian Rhapsody

928752AF-F4BA-4BDD-A296-1A555EFCA28B.jpeg

Taidan olla ainoa joka näki Queenistä kertovan Bohemian Rhapsodyn vasta näin helmikuun alussa. En ole koskaan ollut mikään kova Queen-fani enkä näin ollen oikein osannut innostua leffastakaan sen kummemmin.

Leffaa on hehkutettu joka puolella, Rami Malekin rooli Freddien Mercurynä on jäätävän kova, ja kyllähän Queenin biisit tekevät jo leffasta ainakin neljän tähden arvoisen.

En kuitenkaan ala tässä itse leffaa arvostelemaan. Itselläni yksi hyvän leffan kriteeri on se, että inspiroiko leffa mua mitenkään. Mitä mulle jää vaihtokaupaksi siitä, että annan pari tuntia aikaani leffalle? Joskus pelkkä hyvä mieli riittää, siksi mm. Polly tuli kuvioihin on hirveän hyvä leffa. 

Bohemian Rhapsody on päättyy surullisesti, koskettavasti ja pala tulee kurkkuun väkisinkin. Silti itse innostuin Queenin musiikista, sekä löysin useammankin inspiraationlähteen elokuvasta.

31569798-0CE9-4C6D-B59E-1B757F0A4103.jpeg

Freddie Mercuryn asut ja tyyli. Pukeudu juuri niin kun haluat. Älä pelkää erottua joukosta. Vaikka asuyhdistelmäsi olisivat muiden mielestä kuinka naurettavia, jos ne susta upeita, anna mennä. Vaikka et piittaisi Queenin musiikista tippaakaan, katso leffa jo pelkän asuinspiksen takia.

F359BEC9-1663-4B29-AEE5-F5617B61C8FE.jpeg

Luota vaistoosi. Leffassa Bohemian rhapsody biisistä ei haluta tehdä singleä. Biisi koetaan liian pitkäksi, erilaiseksi ja vaikeaksi. Kuka nuori innostuisi siitä…en tiedä onko tarina tosi, mutta sen sijaan että singleksi olisi valittu toinen biisi, vaihtui levy-yhtiö…biisin tunnemme jokainen. Käsi ylös joka on laulanut sitä mukana autossa :D!

Ja lopuksi: Ympäröi itsesi ihmisillä jotka oikeasti välittävät susta, sellaisena kun olet. Ne ovat ankkurisi ja majakkasi silloinkin kun on aallokkoa.

Ja tässäpä vielä soittolista, mun lempparit Queeniltä.

https://open.spotify.com/user/marikamakinen/playlist/6M0eI0sjbgNdkkVIWfI5mm?si=LmHVaZyiQ02sahG-Adt5OA

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *