Boob job

IMG_2060.PNG

Näin aikoja sitten kuvan Kim Kardashianista ja hänen rintateippauksistaan. En tiedä onko sille joku ihan virallinen nimityskin, mutta puhutaan nyt vaikka rintojen teippauksesta. Silloin mietin että tuotahan voisi kokeilla jos laittaa avonaisen puvun. Ja taisin sitä kineesioteipillä testatakin, mutta lopputulos oli mytty hukkaan mennyttä teippiä.

Kesävaatteita miettiessä teippaukset tuli uudelleen mieleen, ja päätin etsiä parempia ohjeita, ja niitä löytyykin kiitettävästi sekä videoina että juttuina sanoilla ”breast taping” tai ”boob taping”. Joten en ala kovin tarkasti ohjeistamaan hommaa tässä. Käyn vaan läpi pari juttua joita on hyvä muistaa.

Kannattaa valita sellainen teippi joka pitää, mutta muistaa se, että se saattaa sattua irrotettaessa.

Nännin päälle voi laittaa suojaksi esim. vanulapun. Muista varmistaa ettet ole teipin liimalle allerginen ettei tule ikäviä ylläreitä.

Ihonvärinen, pehmeä ja leveä teippi menee parhaiten vaatteiden alla ja lopputulos on sileä ja huomaamaton. Hätätapauksessa voisit käyttää vaikka maalarinteippiä. Testattu on :D.

Tämä on mielestäni monessa tapauksessa paras vaihtoehto jos on kyseessä vaikka olkaimeton puku. Ja oikealla tekniikalla raskaammatkin rinnat pysyy kauniisti paikoillaan.

Teippaamista kannattaa testata etukäteen ja katsoa miten teippi kestää, ettei tule mitään ikäviä ylläreitä, ja teipit irtoaisi kesken kaiken.

Kommentit (1)
  1. Vois meidän perhe kuolla nauruun, jos äiti teippailemaan alkaisi :D, ehkä hyvä nuoremmille 🙂

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *