Bye bye summer

IMG_4111.PNG

Tällä kertaa jäähyväiset kesälle alkoivat eilen ilotulitusten ja Alman tahtiin.

Olen jo pitkään halunnut nähdä Alman livenä, kukapa ei? Tähän vihdoin koitti tilaisuus kun sain kutsun CasinoEuron 10 v. syntymäpäiville, Hernesaarenrantaan.

IMG_4115.PNG

Hernesaarenranta on yksi suosikkipaikoistani, ja siellä aiemmin kesällä ollut Michael Monroen keikka oli ihan huippu. Siinä on aina ainutlaatuinen tunnelma nauttia auringonlaskusta meren äärellä. Hernesaaren Aperol Spritzkin maistuvat maisemien ansiosta paljon paremmalta kuin muualla :).

IMG_4112.PNG

IMG_4113.PNG

IMG_4114.PNG

Pakko sanoa että viettäisin mielelläni omatkin synttärit seuraavaksi näin :D! Ruoka ja juoma sekä ohjelma olivat erinomaisia, unohtamatta hauskaa photoboothia. Jossa tosin osoittautui melko vaikeaksi tehtäväksi käyttää rekvisiittaa sekä katsoa kameraan…

Entä se Alma sitten? Tykkäsin, todella paljon. Alman asenne ja välitön tyyli sulattaa yleisön kuin yleisön, ja tykkään todella paljon Alman äänestä. Ehkä enemmän rock-genreen kallellani olevana myönnän että mietin heti miten paljon siinä äänessä on potentiaalia tehdä vaikka mitä.

IMG_4072.JPG

Tänään vuorossa on vielä Waterxfest-festivaali ja minulle se on virallinen kesän päätös. Kyllä se vaan tuntuu joka syksy yhtä haikealta, ja ansaitsee ilotulitukset jos toisetkin.

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *