Egoboostia

Hey girl

* tuote saatu testiin blogin kautta

Kesä on mun mielestä ihmisen parasta aikaa. Ehdottomasti. Aina ja ikuisesti. Se on myös tälle ihmiselle aikaa jolloin ei saa kunnon yöunia, koska ei malta nukkua. On ihana käydä katselemassa auringonlaskuja ja istuskella parvekkeella. Piipahtaa iltauinnilla. Syödä myöhäinen iltapala ja katsoa joku kasarileffa.

Nää kesäyöt näkyvät mulla naamassa. Jos ei olisi väriä kasvoilla, näyttäisin kyllä ihan joltain muulta kun ihmisen parasta aikaa elävältä tyypiltä :D.

Tarvitsen vähän apua purkeista, ja Supermoodin Egoboost pääsikin just sopivasti testiin heinäkuun alussa.

Egoboost-The perfect day -päivävoide tuntuu aluksi jopa melkein liian paksulta kesäkäyttöön, mutta levittyy nopeasti, ja sopii meikin alle. Voide on tarjoitettu sekaiholle, sekä rasvoittuvalle iholle. Toimii myös täydellisesti jaderullauksen alla käytettävänä voiteena. Egoboostissa on mentholiuutetta, joten se viilentää ja virkistää ihoa. Täydellinen aamuvoide lyhyiden unien jälkeen, ja on myös ihana iholle, jos aurinko on päässyt yllättämään. Voiteessa on myös pakurikääpää joka eheyttää ihoa ja elvyttää mahdollisia pigmenttiläiskiä.

(Ainoan miinuksen annan pumppupullon suuosasta, voidetta täytyy annostella hyvin varovasti tai se roiskahtaa helposti jonnekin muualle kun mihin on tarkoitettu.)

Päivävoide on vegaaninen, sertifioitua luonnonkosmetiikkaa sekä kotimainen, joten liputan sen puolesta täysin.

Aikaisempia Supermood-arvioitani löydät tästä

http://www.lily.fi/blogit/hey-girl/babyface

http://www.lily.fi/blogit/hey-girl/kauneusunet

Kommentoi