Kauneusunet

IMG_8014.JPG

Kauneus- ja hyvinvointivinkkieni kärjessä on aina uni. Nuku hyvin, ja riittävästi. Jos saisin tunnin unta joka kerta kun mainitsen tai kirjoitan nukkumisesta, mä olisin niin hyvin levännyt.

Kun on idearikas, ja helposti innostuva, se ajoissa nukkumaan meno ei vaan tunnu onnistuvan. Ikinä. 

Ystävänpäivänä olisi kuitenkin kiva kiinnittää huomiota muilla keinoilla kuin väsyneellä ilmeellä ja silmäpusseilla, joten ensimmäinen tuote, jonka päätin testiin saadusta setistä Supermoodilta ottaa käyttöön, oli luonnollisestikin Beauty Sleep-yövoide.

Beauty Sleep on elvyttävä ja kosteuttava yövoide, joka palauttaa ihoa solutasolla. Vaikuttava aine on merifenkolin kantasolu-uute. Merifenkoli on villinä luonnossa kasvava kasvi, joka tunnetaan ihoa rauhoittavista ominaisuuksistaan. Solutason palautumisesta on hyvin vaikea sanoa mitään, mutta tuote kosteuttaa ihon todella pehmeäksi. Se on paksun ja voidemaisen tuntuinen, mutta levittyy iholle hyvin ja imeytyy nopeasti. Voidetta teki mieli laittaa aamullakin meikin alle. Beauty Sleep on omiaan juuri tähän vuodenaikaan, kun tuntuu ettei mikään suojaa ihoa kylmältä ja pakkaselta. Tämä tuote taitaa jäädä vakiosettiin. Tykkään myös siitä, että tuote on pakattu pumppupulloon, jolloin sen käyttö ja annostelu on helppoa ja hygieenistä. Monet yövoiteet ovat purkissa ja jäävät siitä syystä minun osaltani myös hyllyyn.

On hatunnoston paikka että kotimainen kosmetiikka on tällä tasolla.

IMG_8017.JPG

IMG_8018.JPG

IMG_8019.JPG

Erikoismaininta näistä ihanista pakkauksista, oletteko huomanneet, että Supermoodin pakkauksien kansiläpässä on jokin tuotteeseen sopiva hauska ajatelma. Logo on myös supersuloinen, kaksi sydäntä jotka muodostavat suukkosuut <3. Nimensä veroinen paketti, mä tulin ihan super moodille tästä! 

IMG_8015.JPG

Lisätietoa täältä https://www.supermood.fi/store/youth-restoring-night-cream/

 

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *