Ekologinen silmänympärysnaamio

Kylmät ja tuuliset ilmat ovat olleet erityisen julmia silmänympärysiholleni. Tämä kasvojen alue on muutenkin kohta, joissa iän merkit alkavat näkyä ensimmäisenä. Ohut silmänympärysiho kaipaa hellyyttä ja erityistä huolenpitoa.

Halusin silmänympärysiholle tarkoitettuja naamioita, niitä hauskoja tyynyjä tai lappusia, mutta en löytänyt niitä luonnonkosmetiikkamerkeiltä. Kaipasin kuitenkin jotain ekstraa iholleni, ja hetken pohdinnan jälkeen muistin kurkkuviipaleet. Testasin näitä jo kesällä, mutta hieman eri tavoin.

Kylmät kurkkuviipaleet laskevat turvotusta, ja kurkku rauhoittaa ja kosteuttaa ihoa.

Jos haluaa nauttia kurkkuviipaleiden tehosta naamion tapaan, kannattaa viipaleita pakastaa tai pitää kurkku jääkaapissa valmiina aamuja varten.

Olen itse pakastanut viipaleita rasiassa, josta niitä on aamuisin helppo ottaa käyttöön.

Sivelen viipaleilla kevyesti silmänympärysihoa. Jääkaappikylmät viipaleet voi jättää hetkeksi silmien päälle tai silmänalusille, jäiset viipaleet sopivat sivelyyn. Herkän ihon kanssa täytyy olla varovainen, eikä ihoa ole tarkoitus palelluttaa.

Tämän jälkeen pesen kasvot vedellä, ja teen ihonhoiturutiinini normaalisti.

Rakastan kurkkuviipaleita niiden ekologisuuden ja helppouden vuoksi. Ei turhia pakkauksia eikä roskia. Tiedän myös tarkalleen mitä ainesosaluettelo pitää sisällään!

ps. Ethän testaa tätä, jos olet kurkulle allerginen.

kauneus iho
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *