Erilainen maanantai

IMG_3882.JPG

Arvatkaa missä olin maanantaina?! En todellakaan toimistolla, läppärin ääressä, vaan ihan jossain muualla.

Jokainen tyyppi jolla on lempparibändejä tietää tämän haaveen; päästä oman lempparibändin musavideolle. Niin siistiä, ja niin epätodellista :D!

Kun näin Facebookissa tämän tapahtumakutsun, päätin silmänräpäyksessä käyttää jäljellä olevan lomapäiväni tähän. Santa Cruz -bändin videon kuvauksiin.

Minä, tyyppi joka on joskus ollut niin ujo etten saanut sanaa suustani vieraiden ihmisten seurassa (okei, oon joskus tosi ujo vieläkin vieraiden seurassa). Sama tyyppi joka ajoi salsatunnilla opettajan hulluuden partaalle, koska mulla ei todellakaan ollut rytmi veressä…sama tyyppi jota tankotanssitunnilla alkoi aina oksettaa muutaman joutsenpyörähdyksen jälkeen…onneksi tässä ei tarvinnut sen kummempia koreografioita, olla vaan keikkayleisönä bändille. 

IMG_3907.JPG

Kuvauspaikkana oli VR:n junamakasiinit Pasilassa ja kohde oli aika kuvauksellinen kaikessa kolkkoudessaan. Ja varmasti näyttää upealta videolla.

Päivä alkoi aamulla 11:00 ja aluksi videon ohjaaja Tuukka Temonen ja hänen assistenttinsa antoivat ohjeita ja kertoivat mitä videolle haetaan.

Sitten vaan alettiin kuvaushommiin. Aluksi meinasi tulla pikkupaniikki siitä, että mihin sitä on tullut lähdettyä :D, mutta fiilis ja kaikki paikallaolijat olivat mukavia ja rentoja.

IMG_3896.JPG

Oli tietysti myös ihan luksusta päästä kuulemaan Santa Cruzin uutta biisiä Young blood risingia…yleensä kuuntelen biisiä repeatillä pilalle vasta kun se julkaistaan.

Jossain vaiheessa saimme kuulla myös toisen tulevan levyn biiseistä, ja en voi muuta sanoa kun että kohta julkaistaan yksi kovimmista rock-albumeista ikinä.

Lopettelimme kuvaukset neljän maissa, ja fiilis oli väsynyt mutta mahtava. Odotan jännityksellä videota joka julkaistaan syyskuun lopussa. Kyllähän sitä mielellään viettäisi vaikka kaikki maanantait näin.

Oikeasti, aina kun pienikään osa susta haluaa sanoa jollekin asialle kyllä, anna mennä! 

 

Kommentit (4)
  1. Niina Maria V.
    31.8.2017, 05:12

    Oi siistiä!! 🙂 kannattaa uskaltaa 🙂 linkkaa sit video, kun ilmestyy!

    1. Ilman muuta :)! Sen pitäisi tässä syyskuun lopussa tulla ulos, apua :D!

  2. Projektina Keho, Heikoin lenkki, yks mainoskuvaus ja yks elokuva-avustaminen koettu, mutta musiikkivideon kuvauksissa mie en olekaan ollut! Tekisköhän joku punk-bändi musavideota, mihin tartteisi BadAss-vaihdevuosikkaan?

    1. Ikinä ei tiedä :)! 

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *