Fiksuja valintoja marketista

EE61E0C8-0ACA-4922-BD4A-347CF08D085C.jpeg

Välillä keskusteluissa luonnonkosmetiikasta ja ylipäätään luonnollisemmista vaihtoehdoista, tulee esiin kommentti, että mistä niitä löytää helposti arjessa. On helpompi ottaa välillä vaan jotain kiireessä marketista kauppareissun yhteydessä kuin käydä kivijalkaliikkeessä tai alkaa googlata vaihtoehtoja.

Marketeistakin löytyy onneksi nykyään ihan loistavia luonnonkosmetiikkavaihtoehtojakin. Kauppareissuilla meinaa liiankin helposti tulla aina jotain uutta testiin.

Prismoissa sekä Citymarketeissa on esim. Laveraa ja Santea jotka ovat kumpikin edullisia ja hyviä merkkejä.

058FB6DD-04E4-47F7-BACC-BA17886DCE62.jpeg

Monissa Citymarketeissa on myös hyvä valikoima Laveran meikkejä. Viimeksi ostin testiin Laveran kulmakynän ja siitä tuli uusi lempparini.

Sante sekä Lavera tarjoavat hyviä shampoo- ja hoitoainevaihtoehtoja, sekä vartalonhoitotuotteita. 

Hammastahnoissa suosittelen testaamaan myös Laveraa sekä Santea, tahnat ovat loistavia ja hyvin saatavilla. Myös Bumblen puisia harjoja on monissa isommissa kaupoissa.

Urtekramin nestesaippuoita on lähes joka kauppassa ja nekin käytössä hyväksi todettuja.

7B71EAB4-2F2F-4680-A7FC-9D8BE157CB66.jpeg

Valitsen kaikki kodin puhdistusaineet niin että ne ovat mahdollisimman luonnonmukaisia ja eläimillä testaamattomia. Ja löytyvät kauppareissulla.

Vaikka kosmetiikassa kaiken EU-alueella myydyn kosmetiikan täytyy olla eläimillä testaamatonta, kodin kemikaaleissa samaa sääntöä ei ole. Joten kannattaa tsekkailla mitä tuotteita hyllystä nappaa mukaansa, pupumerkki löytyy mm. Method ja Ecover-merkeiltä. Yksi vakkari valinta on Ecover. Ruokasooda on myös aina hyvä vaihtoehto josta saa lähes mitä tahansa kodin puhdistukseen. Vetoomuksen eläinkokeiden lopettamiseksi voi allekirjoittaa täällä.

Miten oletteko huomanneet luonnonkosmetiikan yleistyneen kaupoissa vai kiinnitättekö ylipäätään siihen huomiota?

8D99B7F3-A317-4A74-9DC7-CA55C5562C9D.jpeg

 

Kommentit (3)
  1. On kyllä mahtavaa, että marketeistakin saa nykyään luonnonkosmetiikkaa! Ripsivärin yms. hintavammat hankinnat voi tehdä muualta, mutta marketista voi hyvin osaa saippuaa, käsi- ja vartalovoiteita, deodoranttia yms. :–)

  2. Olen todellakin huomannut! Markettien luonnonkosmetiikkavalikoima kasvaa silmissä, ja valikoima muutenkin laajenee tasaista tahtia 🙂 Ja edullisten luonnonkosmetiikan tuotteiden löytäminen on aina ihan huippua.

    1. Niin on :)! Tämä on niin upea suuntaus.

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *