Flower Power

 

IMG_2752.PNG

Ensimmäinen asia mikä mulle on Zuiin kosmetiikasta jäänyt mieleen on se, että meikit ovat valmistettu kukkien terälehdistä. Se on jotenkin ihana ja herkkä ajatus, kuin satukirjasta. Mistään leikkimeikeistä ei kuitenkaan ole kyse, vaan tämä australialainen luomumeikkisarja on pätevä myös ammattilaiskäytössä. Zuii-meikit valmistetaan luomusertifioiduista kukista, öljyistä, vitamiineista ja mineraaleista, joten tuotteet ovat samalla hoitavia.

En ollut Zuiin meikkejä kokeillut aikaisemmin, ja pompin onnesta kun sain syksyn uutuuksia testiin. Kokeiluun päätyi Zuiin puristepuuteri, Blackberry-luomiväri, sekä Zuiin uutuustuote, huulille sekä poskille tarkoitettu voidemainen tuote sävyltään Janus.

IMG_2753.PNG

Huuli- ja poskipunavoide on tuote jota todennäköisesti hamstraan useassa eri sävyssä. Kokeilussa oleva sävy tosin sopii mulle täydellisesti. Sillä saa luonnollisen näköiset huulet ja se itseasiassa ei tunnu hetken päästä huulilla miltään. Ei tahmealta eikä kerrostu mitenkään. Huulet ovat vaan kauniin punaiset. Eli jos et tykkää tahmahuulista, tää on sun juttu. Tuote levittyy myös poskille kuin unelma <3. Kiireaamuna tätä, ripsari, kulmien harjaus, eikä kukaan tiedä että nukuit liian myöhään :D.

Luomiväristä tykkään erityisesti sen pigmenttisyyden ansiosta, sillä saa kevyttä jälkeä, mutta myös voimakkaan sävyn väriä lisäämällä. Janus-sävy on loistava syksyyn, sekä toimii sinisissä ja sinivihreissä silmissä superhyvin.

Puuteri on ihanan kevyt, ja se levittyy pehmeästi. Koostumus on loistava Eikä se tunnu paksulta tai tunkkaiselta iholla. Vierastin puuterin käyttöä pitkään, mutta mulla on suhteellisen rasvoittuva kasvojen keskiosa, ja puuterilla sitä saa hillittyä edes jotenkin. Eikä puuterin käyttö tunnu ikävältä ajatukselta kun tietää ettei se sisällä mitään huonoja ainesosia, vaan hoitaa ihoa.

Alla muutama fiiliskuva, kokeilin kevyttä arkeen sopivaa meikkiä inspiraationa 90-luvun tuuheakulmaiset mallit, joiden look on kuulemma tänä syksynä yksi trendeistä. 

 

IMG_3138.JPG

IMG_3299.PNG

 

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *