Geelitukka

Curly girl metodissa yksi tärkeimmistä vaiheista, on rutistella märät hiukset isolla kourallisella geeliä. Tämä on myös vaihe joka ei itselleni kolahtanut yhtään.

Hiusgeelillä on pahamaineinen kaiku 80-luvulta. Ensimmäisenä mieleen tulee klimppinen, tahmea tukka, joka ei liiku enää mihinkään.

Jokainen luonnonkiharat omistava on varmasti kuullut kymmeniä kertoja sanat ”laita niihin geeliä”. Minä olin aina mielessäni, että ”kiitos ei”.

Sattumalta kuitenkin kokeilin geeliä uudestaan, ja apua miten hyvin se toimikin. Kostean kesän aikana hiukseni ovat olleet luonnontilassa aika pörrö. Geeli tuo kaivattua rakennetta ja selkeyttä kiharoita.

Parhaiten geeli kuitenkin toimii, kun se laittaa kuiviin, vähän suihkepullolla kostutettuihin hiuksiin. Kostuta hiuksia hieman ja sitten ota reilu määrä geeliä ja puristele se hiuksiin. Anna kuivua. Voit viimeistellä latvat tarvittaessa hiusöljyllä.

Tämän geelitukan hienous on se, että se on useamman päivän kun uusi, kun kiharoita vaan välillä virkistää kosteilla käsillä puristelemalla.

Kommentit (7)
  1. Hei täällä toinen luonnonkiharahiuksinen, joka on aina sanonut geelille kiitos ei 😀 Mutta tämän luettuani mä melkein harkitsen uuden mahdollisuuden antamista geelille… Kiitos vinkistä siis!

    1. Tuo kommentti meni ihan väärän postauksen alle, mutta get the point 🙂

    2. Hei mahtavaa, ole hyvä :)! Kannattaa antaa, ja siis se on ihan ratkaisevaa, ettei märkään tukkaan laita sitä geeliä, vaan juuri siinä melkein kuiva, ihan hieman kostea hetkellä.

  2. Ää vitsit tällee piikkisuorahiuksisena oon niin kade sun kauniista kiharapilvestä, mulle kun ei curly girlit ikinä toimis :’D

    1. Kiitos <3. Itsehän haaveilen aina piikkisuorista hiuksista ja olen jopa joskus ottanut hiusten suoristuspermanentin.

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *