Golden girl

IMG_2666.JPG

IMG_2668.JPG

IMG_2669.JPG

Varma kevään merkki mulle on itseruskettavat. Tykkään ruskettuneesta ihosta, mutta en todellakaan ole valmis altistamaan ihoani auringolle. Niinpä olen jo useamman kevään ja kesän mennyt täysin itseruskettavien varassa.  

Testasin kahta itselleni tuntemattomampaa itseruskettavaa, Laveraa ja Biosolista, ja olen todella positiivisesti yllättynyt.

Lavera:

– hyvin mieto tuoksu, joka ei tuoksunut iholla levittämisen jälkeen

– kaunis vaalea sävy. Sopii jo kevään korvilla. Haalistuu myös kauniisti.

– tuntuu iholla kosteuttavalta

– ei signaaliväriä. Joissakin itseruskettavissa on levitystä helpottava signaaliväri, tämä oli tosin helppo levittää tasaisesti ilman väriäkin.

– kiva että samasta sarjasta löytyy kasvoille oma tuote. En uskalla käyttää kasvoille samaa kun vartalolle. Ihoni menee helposti tukkoon liian tuhdeista voiteista.

– sopii myös vegaaneille

IMG_2671.JPG

Biosolis:

– kaunis, hento sävy

– riittoisan tuntuinen

– kuluu pois kauniisti

– ei yhtäkään raitaa tai laikkua. Voisi toimia kokemattomankin käyttäjän käsissä.

– ainoa miinus on tuoksu, levitin tuotetta illalla ja aamulla oli käytävä suihkussa koska tuntui että tunnen tuoksun yhä. 

– tykkään erityisesti siitä, että tätä uskaltaa käyttää talven kalpealle iholle, eikä tarvitse korjailla jälkiä tai pelätä olevansa ihan porkkana seuraavana päivänä.

IMG_2672.JPG

IMG_2673.JPG

Yleistä itseruskettavien valinnassa:

– oman kokemuksen mukaan kannattaa aloittaa asteittain päivettävillä. Tai vaalealla sävyllä. Käytän vaaleaa sävyä jalkateriin, polviin ja kyynärpäihin muutenkin koska tuntuu että niihin väri tarttuu aina kovimmin.

– ei ainoastaan se miten sävy levittyy ja miltä se näyttää, mutta miten se haalistuu iholla. Jotkut tuotteet kuluvat nätisti, osa hilseilee ja on laikkuinen.

– kuorinta ja kosteutus. Oikeasti! Mikään itseruskettava ei kyllä levity kunnolla jos iho on kuiva ja sitä ei ole kuorittu.

– muista korvat ja korvantaustat. Näyttää hassulta jos korvat on valkoiset. Mutta ne unohtuu helposti.

– käytä levityskinnasta tai hanskoja. Levitä väriä kämmenselkiin lopuksi vaikka vanulapuilla. Kämmenet imaisevat väri nimittäin yllättävän tehokkaasti.

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *