Gremlins

IMG_1719.JPG

Tiedättekö kun joskus näkee vaatteen jonka vaan heti tietää haluavansa.

Mulle käy niin loppujen lopuksi hyvin harvoin nykyään. Rakastan vaatteita ja muotia ihan yli kaiken. Olen rakastanut pienestä pitäen. Leikin Barbeilla vain koska halusin pukea niille erilaisia asuja. Silti en enää kannata ylenpalttista shoppailua. Enkä ole koskaan ostanut vaatetta vain yhtä juttua varten tai ns. biletoppia yhdeksi illaksi.

Olen kuitenkin ollut paljon impulsiivisempi hankintojen suhteen. Silloin tein myös huteja useammin. Osittain siksi, että en tuntenut omaa kroppaani, enkä tyyliäni niin hyvin kun nyt.

Nykyisin minulla on muutamia nyrkkisääntöjä vaatteen hankinnalle:

– onko se yhdistettävissä muihin vaatteisiini? Jos vaate on vaan ihana, mutta en pysty käyttämään sitä minkään kanssa mitä omistan, en pysty perustelemaan hankintaa tarpeeksi hyvin itselleni.

– missä sitä käytän? Jos en voi käyttää sitä missään, turha ostaa vaatetta kaappiin keräämään pölyä ja viemään tilaa.

– näyttääkö se oikeasti hyvältä päälläni? Totuus on että olen hyvin eri mallinen kun kaupan nuket (yllätys :)), joten ihana röyhelömekko ei välttämättä ole mun päällä niin ihana…

– jos on yhtään erikoisempi malli tai vaatekappale, sovitan ihan suosiolla. Jos en jaksa sovittaa, en myöskään halua vaatetta tarpeeksi.

Pidän yhtä hyvää huolta kaikista vaatteistani, edullisista ja kalliimmista hankinnoista. Ne ovat kaikki aarteitani, ja rakkaudella valittuja.

Ja miten tuo otsikon Gremlins tähän juttuun liittyi? Näin kuvissa päällä olevan Gremlins-topin aikaa sitten H&M:n Instagramissa. Se oli must-have hetki. Mä tiesin että tuon paidan mä kyllä haluan. Niin oli vaan halunnut moni muukin. Englannin H&M:stä sitä ei saanut tilattua. Harmitti vietävästi. Olin jo unohtanut asian, kun törmäsin paitaan netissä, ja näitä olikin tullut lisää myyntiin. Olen nyt onnellinen Gremlins-paidan omistaja, ja käytän tämän paidan viimeiseen langan pätkään.

IMG_1879.JPG

 

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *