Happy feet

IMG_5194.JPG

Tunnustan, minulla on lievä (hirveä) pakkomielle kenkiin. Mielestäni niitä ei voi olla liikaa ikinä! Kun multa kysytään tarvitsenko uusia kenkiä, vastaus on rehellisyyden nimissä en, luultavasti pariin vuoteen. Mutta jos kysytään haluanko uusia kenkiä, vastaus on kyllä, aina kyllä.

Olen kuitenkin pyrkinyt hillitsemään kenkähimoani, ja hankkimaan uusia pareja harkiten.

Haluaisin kevääksi sellaiset ihanat samettiset rusettiavokkaat, punaiset ballerinat, keltaiset kumisaappaat ja lista jatkuu ja jatkuu…

Siksipä päätin tehdä postauksen niistä kevätkengistä joilla oikeasti aion kulkea tämän kevään. Uusia hankkimatta.

Pinkit sneakerit ylhäällä. Käytössä vaan mukavammiksi muuttuneet kengät löydän jalastani yhä useammin. Yhdistelen niitä esim. ruutuhousuihin ja farkkuihin.

IMG_5189.JPG

Nämä Dr. Martens henkiset kävelykengät löysin H&M:ltä vuosia sitten. Pakko myöntää että olen sen verran tiiviisti kulkenut maihareissa, että olen niihin vähän kyllästynyt. Nämä ovat mukava vaihtoehto, ja erinomaiset kukkamekkojen ja vajaamittaisten farkkujen kanssa.

IMG_5193.JPG

Iskälenkkarit, mun lempparit <3. Minkä kanssa näitä ei voisi yhdistää?! Mekot, verkkarit, farkut ja nahkahousut, kaikki näyttää paremmalta näiden kanssa.

IMG_5188.JPG

Ballerinat. Kyllä, mä olen ballerina-tyttö aina ja ikuisesti. Odotan sitä hetkeä että pääsen kulkemaan ballerinoissa. Tässä on maailman helpoin kenkäpari.

Tästä puuttuu täysin korolliset kengät, ja vaikka rakastan korkoja, ei niillä mun arjessa ole juuri sijaa. Mä tykkään siitä että mun on mukava olla ja että voin kävellä paikasta toiseen, joten korot saavat odottaa.

Kommentit (6)
  1. Multa löytyy mustat ballerinat, pinkit ballerinat joissa vaaleita raitoja ja pinkit leopardi ballerinat joissa päässä conversemainen muovipala 😀 Itseltäni löytyy pari korkkariparia, mutta vain pari koska ne ei oikein tahdo pysyä jalassani. Aina kantapäästä falskaa. Nii ja se epämukavuus…mulla on niin pieni jalka (36) että ei oikein tahdo löytyä mulle sopivia kenkiä..ja sekin riippuu vielä mallista. Mutta sitten kun löydän sopivat niin ne onkin sitten pakko ottaa mukaan! 😀 

    1. Joo, silloin kun ne hyvät kengät löytyy, niitä on turha ohittaa :)! Kaduttaa vaan myöhemmin.

  2. Ah, ballerinakelejä odotellessa! Nimimerkillä: Yksi, joka kulkee koko kesän balleriinoissa, jos sää vain sallii!

    1. Balleriinat on ihan parhaat 🙂 <3.

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *