Hehkuva iho

Kun mietitään kuulasta, hehkuvaa ihoa, kaiken takana on kosteutus. Hyvin kosteutettu iho näyttää hehkuvalta ja kuulaalta. Itselläni kuulaudesta pitää huolen myös hieman rasvoittuvaisuuteen taipuva ihotyyppi, joten mattapintaa minun olisi turha edes tavoitella, etenkään kesällä.

Uskon vakaasti, että parhaat konstit hehkuvaan ihoon ovat: hyvä ravinto – riittävä vedenjuonti – liikunta – hyvät unet. Kamalan tylsää, mutta siinä on perusta jonka päälle on hyvä rakentaa.

Me kaikki tiedämme, että arjessa usein jokin noista osa-alueista ei ole niin hyvässä tasapainossa, joten pieni pintapuolinen boostaus ei ole pahasta.

Aina kun meikkaan, kosteutan ihon kunnolla. En pese kasvoja, pyyhkäisen ne vaan kevyesti misellivedellä tarvittaessa. Tämän jälkeen suihkautan ruusuveden, ja lisään C-vitamiiniseerumin. Sekä tietenkin silmänympärysvoiteen. Päälle laitan kosteuvoiteen. Haluan että iho on tässä vaiheessa pehmeä, napakka ja todellakin kostean tuntuinen. Kesällä jätän yleensä meikkivoiteen väliin. Lisään sävytetyn aurinkosuojan, ja peitevoidetta tarvittaessa kohtiin jotka sitä tuntuvat kaipaavan. Jos laitan meikkivoidetta, sekoitan siihen muutaman pisaran seerumia, jotta se on varmasti kevyt ja kuulas iholla.

Tämän jälkeen huiskin aurinkopuuteria, poskipunaa, ja sitten kuultoa antavia tuotteita. Suosikkini on Zuiin Mango-sävy, sekä Korennon voidemainen Rose quartz high lighter. Kummatkin tekevät täydellistä jälkeä, ja ovat super riittoisia.

Levitän tuotetta kulmaluulle, nenän varteen, poskien korkeimmalle kohdalle, sekä amorin kaareen. Voidemaista levitän kämmenen kautta sormilla taputellen, ja ihoon työstäen. Puuterimaista lisään kevyesti siveltimellä, ja aina ennen levitystä napautan ylimääräiset siveltimestä pois. Kuullon lisääminen on helpompaa kuin pois ottaminen.

Kommentit (2)
  1. Kiitos Postauksesta!😍 onko vinkkejä seerumeihin ja kosteusvoidesuosikkisi?😊

    1. Seerumeista kirjoitin oman postaukseen tänään, ja kosteusvoide suosikit tulee vähän myöhemmin 😊!

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *