Hellyyttä iholle

IMG_0337.JPG

Viime viikkojen pakkaset on olleet aika koettelemus iholle. Käsien iho,joka oli melko hyvä koko talven, meni ihan korpuksi, eikä kropassakaan ole kehumista. Rasvailua suihkun jälkeen ei voi unohtaa.

Lupauksen keväästä toi mukanaan Santen uutuustuotteet, joita sain Natural Goods Companyltä testiin. Puhdistusvoiteita ja käsivoidetta. Puhdistusvoiteet ovat jojoba-mandariini, joka on persikan sävyisessä pakkauksessa ja valkoinen savi-manteli joka on pakattu pehmeään pinkkiin. Käsivoide on mantelipohjainen myös.

Santen tuotteet ovat luonnonkosmetiikkaa, eli niissä ei ole parabeenejä eikä synteettisiä säilöntä- eikä väriaineita. Ne sopivat myös vegaaneille. Santesta on lyhyessä ajassa tullut yksi suosikkimerkeistäni.

IMG_0327.JPG

Se mikä näistä suihkuvoiteista tekee erilaisia on se, että näissä ei ole tensidejä, eli sulfaatteja. (Ne ovat vaahtoa muodostava ainesosa, joka saattaa kuivattaa ihoa. Niille on myös mahdollista herkistyä, ja osaa sulfaateista ei saa poistettua edes vedenpuhdistusprosessissa, joten ne päätyvät rehevöittämään vesistöä.) Näissä tuotteissa on sen sijaan käytetty laavasavea, joka pesee ihon hellävaraisemmin.

Aluksi tuntui hassulta, että puhdistusaine ei vaahtoa, tai ole niin ”liukkaan” tuntuinen iholla, mutta itseasiassa tykkään koostumuksesta. Iho ei myöskään suihkun jälkeen ole yhtä kiristävän tuntuinen kun tavallisesti.

Jojoba-mandariini suihkuvoide on ollut kovassa käytössä ja kuviin sitä en enää viitsinyt edes ottaa. Ehdottomasti jatkoon!

IMG_0336.JPG

IMG_0341.JPG

Ps. Synttäriarvonnan voittajat ovat arvottu, ja heillä lähtee myös näitä ihanuuksia testiin.

Kommentit (2)
  1. Nam, jojoba-mandariini kuulostaa tosi hyvältä! Näissä on niin herkulliset pakkauksetkin, että melkein tekisi ihan vain senkin perusteella jo ostaa testiin 🙂

    1. Nämä ovat kyllä ihanan keväisiä 🙂 <3. Ajatukset karkaa kevääseen jo kokoajan, ei enää tätä talvea jaksaisi yhtään :).

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *