Nopeat kampaukset uuden vuoden juhliin

Jokaisella pitäisi olla taskussa muutama kampaus, joka onnistuu aina. Sellainen varma juttu, jonka pyöräyttää kiireessäkin.

Omat suosikkini ovat laineet sivujakauksella, puoliponnari ja nuttura päälaella. Erityisesti nuttura on pelastanut niin monesti kiireessä ja muuten vaan huonoina hiuspäivinä.

Lainekampauksen ja puoliponnarin pohjalla käytän sukkakiharoita, ja niiden ohjeen löydät täältä

Tietenkin muutkin kiharat käy, tykkään vaan erityisen paljon näistä itsestään yön aikana valmistuvista kiharoista.

Lainekampaus:

Tee jakaus reippaasti sivuun, kokeile kumpi on ”parempi puolesi”. Harjaa kiharat kunnolla auki. Tässä vaiheessa suihkutan hieman kiiltoa antavaa suihketta kiharoihin, joka samalla siloittaa hiusten pinnan. Harjaan/kampaan jakauksen siistiksi ja viimeistelen sen hiuslakalla. Sivuhiukset kiinnitän pinnillä. Lopuksi pyörittelen hiusten latvat kevyesti hiusöljyllä.

Puoliponnari:

Kannattaa testata missä kohdassa ponnari on imartelevin. Itselläni se on aikalailla keskellä päälakea. Teen ponnarin ja otan ponnarista pienen kaistaleen hiuksia, jotka kieputan hiuslenksun päälle, ja kiinnitän kaistaleen hännän pinneillä. Viimeistelen haituvat pois kasvoilta hiuslakan avulla. Kun pohjalla on kiharat, ponnarissa olevat hiukset asuttivat kauniisti.

Nuttura:

Harjaan hiukset sileäksi, ja kiepautan hiukset tiukalle kerälle päälaelle. Kiinnitän nutturan paikoilleen pinneillä, ja viimeistelen hiussuihkeellä.

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *