Helpot pikkujoulu kampaukset x3

Hey girl

Heti alkuun vinkki 1. Älä tee mitään ekaa kertaa h-hetkellä. Harjoittele ja tsekkaa miten tuotteet käyttäytyy hiuksissa. Näin ei tule mitään ikäviä ylläreitä. Tykkään itse harjoitella meikkejä sekä kampauksia ennen suihkuun menoa.

Helpot pikkujoulukampaukset on ainakin itselläni tarpeen koska useimmat menot ajoittuvat työpäivän jälkeen, eli valmistautumisaika on kortilla.

1. Palmikko

Mikä tahansa letti, ranskalainen, kalanruoto, kaikki toimivat ja ovat pienen harjoittelun jälkeen nopeita tehdä. Itse tykkään tehdä leteistä näyttävämpiä ja muhkeampia vetelemällä niistä pieniä osioita erilleen, löysistyttää lettiä. Kalanruotoletti saa aina ihastelua osakseen ja se on mun lemppari.

Tässä aika selkeä kalanruoto-letti tutoriaali. https://m.

2. Samettidonitsilla tehty "messy bun".

Samettidonitsi tuo hauskan retrofiiliksen ja sillä saa nutturaan tai sotkukasaan muhkeutta. Pyöräytän donitsin hiuksiin, siistin otsan haituvat ja tsekkaan että "messy bun" on tasapainoisen näköinen.

3. Wet look -ponnari. Jos sulla on jotkut upeat korvikset, tämä look on ihan paras niille. Nopeimmillaan olen tehnyt tämän näin: läjä geeliä käteen, kädet hiuksiin, levitä geeli hiuksiin, kampaa hiukset taakse. Viimeistele kammalla ja laita taakse ponnarille. Niskaponnari on kiharille hiuksille helpoin. Otsan haituvat harjaan kuriin tarvittaessa lakalla ja ripsariharjalla.

Tässä hiukan tarkemmin tehty look, mutta helppo ja nopea sekin https://m.

 

Above you'll find three easy ways to do your hair for the upcoming festive season.

My faves are braids, check the tutorial for fishtail braid, messy bun using hair scrunchie and wet look, you'll also find easy tutorial for that too :).

Kommentit

Kirsikka W.

Multa ei kyllä letit taivu sitten millään! Vaikka kuinka treenaa, niin menee silti aina plörinäksi, ja sitten meneekin jo hermo :) Messy bun taas on ihan mun juttu, ja voisin kuvitella, että pikkujouluefekti toimii myös esimerkiksi laittamalla nutturaan rusetin tai hiusneulan.

MarikaJohannaP
Hey girl

Mun kampaaja on kädestä pitäen opettanut tuon kalanruotoletin ja ranskalaisen, mullakaan ei onnistuneet ne sitä ennen millään :).

Rusetti tai hiusneula ovat kumpikin ihan täydellinen lisä messy buniin, kiitti ideasta :)!

Minnea
Minnean muruja

Nää oli kivoja! Tykkään hirveesti leteistä, mut osaamiseni on vähän niin ja näin :D Pitääpä harjoitella tuota kalanruotoa!

MarikaJohannaP
Hey girl

Mun kampaaja näitä opetti kädestä pitäen ja teen aina välillä ihan  muistinvirkistämiseksikin erilaisia lettejä :).

josha

Kivoja vinkkejä! Vitsi kun jaksaisikin välillä vääntää hiuksiin jotain muuta kuin ne ainaiset "rennot surffikiharat" :D Siinäpä missio tämän vuoden pikkujouluja varten.

MarikaJohannaP
Hey girl

Kiva jos tästä löytyi inspistä, rennot surffikiharat toimii kyllä aina :). Kiireessä ei tee yhtään mieli alkaa säätämään mitään uutta, pari kertaa olen sen virheen tehnyt ja sit onkin menty "messy bunilla" :D.

josha

Kuulostaa niin tutulta :D

Kommentoi