Helpot pikkujoulu kampaukset x3

Heti alkuun vinkki 1. Älä tee mitään ekaa kertaa h-hetkellä. Harjoittele ja tsekkaa miten tuotteet käyttäytyy hiuksissa. Näin ei tule mitään ikäviä ylläreitä. Tykkään itse harjoitella meikkejä sekä kampauksia ennen suihkuun menoa.

Helpot pikkujoulukampaukset on ainakin itselläni tarpeen koska useimmat menot ajoittuvat työpäivän jälkeen, eli valmistautumisaika on kortilla.

66084D95-3130-4D75-A2DB-10961CB7C0BE.jpg

1. Palmikko

Mikä tahansa letti, ranskalainen, kalanruoto, kaikki toimivat ja ovat pienen harjoittelun jälkeen nopeita tehdä. Itse tykkään tehdä leteistä näyttävämpiä ja muhkeampia vetelemällä niistä pieniä osioita erilleen, löysistyttää lettiä. Kalanruotoletti saa aina ihastelua osakseen ja se on mun lemppari.

Tässä aika selkeä kalanruoto-letti tutoriaali. https://m.youtube.com/watch?v=ZyZkowmdZv8

D6C27305-69C8-4176-8787-1D1DC5DBF8F5.jpg

2. Samettidonitsilla tehty ”messy bun”.

Samettidonitsi tuo hauskan retrofiiliksen ja sillä saa nutturaan tai sotkukasaan muhkeutta. Pyöräytän donitsin hiuksiin, siistin otsan haituvat ja tsekkaan että ”messy bun” on tasapainoisen näköinen.

44113EF2-3582-4D26-B5E9-0A2CE3DBD72D.jpg

3. Wet look -ponnari. Jos sulla on jotkut upeat korvikset, tämä look on ihan paras niille. Nopeimmillaan olen tehnyt tämän näin: läjä geeliä käteen, kädet hiuksiin, levitä geeli hiuksiin, kampaa hiukset taakse. Viimeistele kammalla ja laita taakse ponnarille. Niskaponnari on kiharille hiuksille helpoin. Otsan haituvat harjaan kuriin tarvittaessa lakalla ja ripsariharjalla.

Tässä hiukan tarkemmin tehty look, mutta helppo ja nopea sekin https://m.youtube.com/watch?v=Vsm5YXELYRg

 

Above you’ll find three easy ways to do your hair for the upcoming festive season.

My faves are braids, check the tutorial for fishtail braid, messy bun using hair scrunchie and wet look, you’ll also find easy tutorial for that too :).

Kommentit (7)
  1. Kivoja vinkkejä! Vitsi kun jaksaisikin välillä vääntää hiuksiin jotain muuta kuin ne ainaiset ”rennot surffikiharat” 😀 Siinäpä missio tämän vuoden pikkujouluja varten.

    1. Kiva jos tästä löytyi inspistä, rennot surffikiharat toimii kyllä aina :). Kiireessä ei tee yhtään mieli alkaa säätämään mitään uutta, pari kertaa olen sen virheen tehnyt ja sit onkin menty ”messy bunilla” :D.

      1. Kuulostaa niin tutulta 😀

  2. Nää oli kivoja! Tykkään hirveesti leteistä, mut osaamiseni on vähän niin ja näin 😀 Pitääpä harjoitella tuota kalanruotoa!

    1. Mun kampaaja näitä opetti kädestä pitäen ja teen aina välillä ihan  muistinvirkistämiseksikin erilaisia lettejä :).

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *