Herkullinen Djusie on kotimaista luonnonkosmetiikkaa

Katja Kokko on luonnollisen kauneuden asiantuntija. Kaksikymmenvuotisen uransa aikana Katja on testannut lukuisia tuotebrändejä, sekä kartuttanut osaamistaan luonnonkosmetiikan tuotekehityksen sekä ihonhoidon saralla. Kaikki tämä osaaminen on tiivistynyt hänen omaan luonnonkosmetiikka brändiin, Djusieen. Djusien tuotteet valmistetaan Suomessa, ja ne ovat vegaanisia. Niiden lähtökohtana ovat tehokkaat ja ensiluokkaiset raaka-aineet. Djusie kertoo missiostaan näin: ”Djusie edustaa mielen hyvinvointia, tervettä itsetuntoa, ystävällisyyttä ja luonnollista kauneutta. Haluamme viljellä myös empatiaa. Siksi sijoitamme vuosittain osan tuotoistamme mielenterveystyöhön.” Kauneutta, jolla on merkitystä.

Sain Djusie-tuoteperheen PR-toimistolta testiin. Värikkäistä tuotepakkauksista tulee ensimmäisenä mieleen sanat mehukas ja herkullinen. Sarja on laadukas, ja se tuo luonnonkosmetiikkaan luksusta ja leikkisyyttä. Pakkaukset saavat erityismaininnan, samoin nettisivut, joista löytyy perusteellisesti tietoa tuotteista, niiden käytöstä ja raaka-aineista.

Jatkossa laajentuvaan tuoteperheeseen kuuluvat nyt avaintuotteet: Liquid silk-puhdistusöljy, Acid bloom- hoitoneste sekä Fruit glaze-kasvoöljy. Olin täysin varma, että Fruit glaze-kasvoöljy olisi suosikkini, mutta puhdistusöljystä on tullut kasvojen puhdistusrituaalini hemmotteluhetki.

Liquid silk-puhdistusöljy

Puhdistusöljy on näppärässä pumppupullossa, josta sitä on helppo annostella. Pari pumppausta riittää hyvin. Hieron öljyä kevyesti sormissani, ja levitän sen kasvoilleni. Pyörittelen öljyn kasvoille rentouttavin liikkein. Öljyn voisi huuhdella kasvoilta pelkällä vedellä, mutta itse pyyhin sen pois kostealla pyyhkeellä.

Puhdistusöljy sopii kaikille ihotyypeille, myös rasvaiselle iholle.

Acid bloom- hoitoneste

Hoitoneste on itselleni uusi tuttavuus. Houkutus käyttää tätä nestettä vanulapulla pyyhkien on suuri, mutta hoitoneste kuuluu taputella ja imeyttää iholle. Hoitonestettä painellaan ja taputellaan iholle kunnes iho tuntuu napakalta ja kosteutetulta. Se tasapainottaa ihon ph-arvoa ja näin tukee ihon hyvää bakteerikantaa.

Hoitonesteelle kaipaisin samanlaista pumppupullomekanismia, kun puhdistusvaahdolle. Pelkkään, että pullon lipsahtaa käsistäni, kun ravistelen pisaroita ulos.

Fruit glaze-kasvoöljy

Fruit glaze-kasvoöljy on sarjan mehukkain tuote. Se ravitsee, kosteuttaa ja kirkastaa ihoa. Kasvoöljy levitetään iholle hoitonesteen jälkeen, ja se lukitsee kosteuden iholle. Öljy imeytyy iholle nopeasti, ja sopii myös meikin alle. Pisara öljyä meikkivoiteen sekaan, tuo iholle kuulautta.

kauneus iho
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *