Hey Nordic Girl!

 

IMG_0299.PNG

Mä olen koko ikäni ollut Lumene-tyttö. Ensimmäiset meikit joita testailin oli äiskän Lumenea, ja tällä hetkelläkin muutamat luottotuotteeni ovat Lumenea, kuten ripsiväri.

Kun tämä Nordic Girl-sarja ilmestyi kauppoihin, kuitenkin ohitin sen, houkuttelevista pakkauksista huolimatta.

Etsiessäni uutta kulmakynää huomasin että Nordic Girl-meikit ovat 100 % vegaanisia ja ajattelin että testaanpa nyt tätäkin. 

Kynä oli edullinen, loistavan sävyinen ja näppärä. Sopivan tummanharmaa ruskea, joka pysyy paikoillaan koko päivän. Samalla tietenkin hypistelin kaikkia muitakin tuotteita.

Sarjan peiteväripaletti jäi mieleeni. Talvella ainakin oma ihoni tarvitsee peiteväriä kun ihon pohjasävy on niin kalpea. Seuraavalla kauppareissulla lähtikin mukaan sitten peiteväripaletti, valokynä sekä kaksi huulikiiltoa. Ja tykkään kaikista näistä tuotteista todella paljon!

Huulikiillot ovat alle 7 euroa, joten uskaltaa kokeilla erikoisempiakin sävyjä, otin perus puna-oranssin sävyn 1, sekä metallinhohtoisesta sarjasta myös sävyn 1. Näissä on jännä, vähän verinen koostumus joka on helppo levittää, eikä näistä jää yhtään tahmainen tunne huulille.

Jäin yhä haaveilemaan sarjan luomiväripaletista jossa oli juuri täydellisiä lilan sävyjä, mutta ehkä hankin sen itselleni vaikka pikkujoululahjaksi.

Ja vaikka sarja on suunnattu pääasiassa nuorille, kannattaa näitä muidenkin testailla rohkeasti :).

IMG_0296.PNG

IMG_0297.PNG

IMG_0298.PNG

 

Kommentit (4)
  1. Minäkin pidän Lumenesta, niillä on tosi monta käyttämääni vakkarituotetta!
    Oliko valokynä yhtä hyvä kuin Lumenen ”alkuperäinen” vastaava? 🙂

    1. Lumene on kyllä ihana, tykkään niistä just kun tietää että laatu on tasaista eikä mikään tuote ole oikeastaan ikinä ollut pettymys. Tuo valokynä on kyllä minusta ihan ”isosiskonsa” veroinen :).

  2. Minäkin oon Lumene-tyttöjä 🙂 Näyttää hyvältä ja testaamisen arvoiselta tuo Nordic girl!

    1. Hyvä me Lumene-tytöt :)! Mä tykkään siitä sarjasta kun on luotettavia ja varmoja tuotteita. Ja tämä Nordic Girl vaikuttaa testien perusteella yhtä hyvältä kun sisarussarjansa :).

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *