Huulipunavinkki, jolla saat aina täydellisen sävyn

Täydellisen huulipunan metsästys ei lopu koskaan. Huulipuna on yksi parhaista meikkituotteista. Sillä voi yhdellä sipaisulla muuttaa koko ilmeen, tuoda juhlan tuntua arkeenkin, ja sitä paitsi huulipunalla laittaa helposti poskipunatkin.

Kun löytää lempparipunan (joka ei kuivata huulia), sitä tekee mieli laittaa joka päivä. Sen lempparipunan löytäminen on vaan välillä kovin vaikeaa. Nimittäin siinä missä punalla voi viimeistellä meikin, sillä voi kyllä pilatakin sen. Väärä punasävy voi todellakin tehdä kummia koko meikille ja ihon sävylle.
Yksi minulta kysytyimpiä vinkkejä on se, miten löytää täydellisen punan. Ja siihen on oikeastaan kaksi vastausta: kokeilemalla ja tuurilla tai sekoittamalla itse.

Punaa etsiessä kannattaa huomioida omien huulten väri, sekä ihon sävy. Haluaako punan taittavaa lämpimään vai kylmään, onko roosat, nudet vai persikkaiset sävyt se oma juttu?

Olen itse tehnyt monia hutihankintoja, mutta nekin punat on tullut käytettyä, joka poskipunana, tai sitten sekoittamalla niitä toisiin sävyihin.

Sekoittamalla punan itse, saa nimittäin juuri sellaisen sävyn kun haluaa. Itselläni on muutama todellinen kestolempparipuna, erityisesti Laveran ruusukullan sävyinen Frosty pink on sydäntäni lähellä. Sävy on täydellinen sellaisenaan, mutta se on myös hyvä pohjasävy, jos haluan muokata sitä johonkin toiseen suuntaan. Jos esimerkiksi kaipaan siitä persikkaisempaa, sekoitan siihen hieman raikkaanpunaista. Sekoitan sävyt yhteen kämmenselällä ja levitän värin huulille sormin. Sävyjen sekoittelu on aika kivaa, ja tässä voi saada jonkin sellaisenaan sopimattoman sävynkin käytettyä jonkun toisen parina. Kokeile rohkeasti :)!

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *