Idols

IMG_6043.JPG

Ei, tässä postauksessa ei käsitellä Idolsia :D, vaan esikuvia joita meillä monella on.

Mä olen aina ollut aika oman tien kulkija. Mun tekemisiin ei ole vaikuttanut muiden mielipiteet, koska mulla on todella vahva vaisto siitä mikä on mulle itselleni hyväksi ja mikä ei. 

Silti mulla on aina ollut esikuvia, idoleita, spirit animaleja, miksi niitä nyt haluaakaan kutsua. Ihmisiä jotka ovat omalla tekemisellään inspiroineet mua. 

IMG_6044.JPG

Madonna taisi olla mun ensimmäinen esikuva, siis tietenkin mun äidin jälkeen joka on mun eka idoli monesta eri syystä. Madonna on rohkea, kulkee omia polkuja, luo trendejä ja on kova painamaan töitä. Ja näin myöhemmin mietittynä Madonna ei ole suostunut ahtautumaan yhteenkään muottiin joita naisille annetaan.

Sitten tuli Slash. Ihana Guns ’n’ Rosesin Slash joka varmaan oli myös mun ensi ihastus <3. Hiljainen, ujo, kapinallinen joka antaa kitaran soiton puhua puolestaan.

IMG_6045.JPG

Sen jälkeen on tullut monia muita, Jennifer Aniston, ihana ja tyylikäs, inspiroi mua aina elämään terveellisesti ja puhtaammin. Chris Cornell. Ihailen yli kaiken hänen lahjakkuuttaan, nöyryyttään, perhekeskeisyyttä ja halua tehdä hyväntekeväisyyttä. Leonardo diCaprio, kuka näyttelijä on yhtä tehokkaasti hyödyntänyt asemaansa ympäristöasioiden edistämiseen?

IMG_6046.JPG

Jane Goodalia arvostan yli kaiken, ja jokaikistä henkilöä joka tekee töitä eläinten hyvinvoinnin edistämiseksi. Jokainen joka jaksaa hoitaa rescue-koiraansa ja te jotka jaksatte palauttaa eläimelle kyvyn olla eläin. Teette upeaa työtä.

On ihan mahtavaa että listaa voisi jatkaa vielä kuinka. Maailma on täynnä inspiroivia, upeita tyyppejä. Uranuurtajia, rohkeita tyyppejä. Tästä on helppo kiteyttää ominaisuuksia: oman tien kulkija, lahjakkuus, omistuneisuus, nöyryys, hyvän tekeminen. Arvostan ihmistä joka saavuttaa kaiken, ja silti säilyttää nöyryyden ja arvostuksen muita kohtaan. Ja näistä ominaisuuksista on hyvä hakea suuntaa omalle toiminnalle. Peilata tekemisiään näitä vasten ja miettiä onko menossa oikeaan suuntaan? 

 

Kommentit (2)
  1. Madonna on vaan BEST! Raju muija! <3

    1. Kyllä, ja jaksaa yllättää aina :)! 

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *