Ihana kamala arki

CF9D6025-CDE9-4001-BC56-C927C75710A0.jpeg

Arkipostaukset ovat toivotuimpia sisältöjä blogeissa, ja sellaista on minultakin toivottu. Kirjoitan arjestani harvoin, koska koen että se on hyvin, no arkista. Ei siis todellakaan mitään hohdokasta, ja erilaisten tapahtumien täyttämää, vaan todella perusasioiden ympärillä pyörimistä.

Herään 5:05. Pyrin menemään ajoissa nukkumaan, mutta oikeasti, ei tähän kellonaikaan herääminen helpotu ikinä. Tervehdin koirat ja menen hammaspesulle. Klo 5:20 lähdetään Lukan kanssa ulos. A ja Sisu jäävät nukkumaan. Käytän aina vain yhden koiran kerrallaan koska kahden yli 50 kiloisen koiran ulkoiluttaminen on vaan liikaa. Periaatteessa toimisi, mutta jos vaikka orava tulisi vastaan, se olisi menoa :D.

Mietin miten ulkona voi olla niin säkkipimeää aamuisin…

Lenkin jälkeen 5:45 keitän vettä, juon joka aamu lämmintä sitruunavettä ennen teetä. Venyttelen, laitan Radio Rockin soimaan, ja meikkaan vihreää teetä siemaillessa. Mulle meikkihetki aamulla on tärkeä, sen äärellä voin koota ajatukset, ja valmistautua päivään.

6:30 on aamupalan vuoro, luonnonjugurttia, omenaa ja kanelia, pikavauhtia koska olen jo myöhässä. Vedän päälle illalla valitsemat vaatteet, isken eväät ja kaiken laukkuun ja toivon etten ole unohtanut mitään. Avainten unohtamisessa olen pro.

Bussissa päivitän Instagramin, kirjoitan blogitekstiä ja kuuntelen musiikkia. Jossain vaiheessa harmittelin bussilla kulkemista, mutta oikeasti, mulla on yli puolituntia aikaa vaan kuunnella musiikkia, lukea kirjaa tai olla vaan. Ihan luksusta!

7:30 avaan töissä sähköpostin, arvioin mitkä viestit vaativat huomiota heti, ja minkä pariin ehdin palata myöhemmin. Voisin toki mennä töihin tunnin myöhemminkin, mutta tykkään aamun hiljaisista tunneista, ne ovat monesti parhaita keskittymistä erityisesti vaativaan hommaan. Päivä koostuu parista palaverista ja esitteiden layoutin suunnittelusta. 

A0B53023-A5EA-4073-81A1-A4C4E6DC2C9A.jpeg

Lähden kotiin neljän maissa. Olen tänä syksynä huomannut, että vaikka kaipaan kesää, ei tämä pimeä vuodenaikakaan tunnu niin kamalan kurjalta. Nyt on jo katseet pikkujouluissa ja joulufiilistelyissä. Tuntuu että joulu tulee tosi nopeasti, ja mulla on taas kaikki koristelut tekemättä, joulukortit eivät ole edes idean tasolla, ja pelkään että en ehdi fiilistellä joulua tarpeeksi…bussissa valitsen biisit torstain radiolähetykseen. Poikkeuksellisesti laitoin playlistin jo julkiseksi jotta voitte käydä sitä kuuntelemassa :)!

Kotiin päästyäni mulla on rockstaran vastaanotto. Koirat ovat siitä(kin) ihania, että niitä ei kiinnosta minkälainen päivä sulla oli, ne ovat aina maailman onnellisimpia kun tulet kotiin.

Me syödään yhdessä teetä ja juustoleipää, koirille 1/3 leivästä on ihan reilu jako :D. Lähden toisen koiran kanssa lenkille, ja sen jälkeen onkin joogan vuoro. Pidin taukoa joogasta, ja nyt olen matolla taas ihan uudella innolla. Se on vaan parasta. 

Ja tadaa, maanantait on siitäkin siistejä päiviä että Cmorella on uusi jakso Kardashianeja odottamassa. Katsomme puolison kanssa kohta jakson yhdessä, vaikka häntä ei muka kiinnosta se yhtään.

Ilta menee luultavasti taas ihan liian nopeasti, ja puolet suunnittelemistani asioista jää tekemättä, kuten eräs blogijuttu. Tuntuu että aikuisena oleminen on suurelta osin yhtä suurta aikatauluttamista! Pyrin tekemään asioita arkena niin, että säästäisin aikaa, ja hommat sujuisi helposti. Valitsen kaappiin asukokonaisuuksia, teen ruokaa niin että viikon eväät on valmiina kaapissa, ja valitsen esim sellaisia ihonhoitotuotteita jotka hoitavat ihoa öisin. Hyvin suunniteltu on puoliksi tehty. Hirveä klisee mutta siinä piilee totuuden siemen.

Arkeni sujuu aikalailla samalla sapluunalla maanantaista perjantaihin. Olisi ollut ehkä lukijaystävällisempää valita jokin ”tapahtumarikkaampi” päivä, mutta toisaalta, eikö arkipostauksen tehtävä ole kertoa juuri arjesta.

 

Kommentit (5)
  1. Just tollanen arki jossa varmaan itekin viihtyisin, samaistun suunnitelmallisuuden voimaan ja bussin taikaan, jossa saa ihmeellisen paljon aikaseksi (oli se sitten kirjoittamista tai lepäilyä musiikin kuuntelun tahdissa). Kivaa keskiviikkoa sinne. <3

    1. Ihanaa viikonloppua <3! Ja näitä sun kommentteja on aina niin kiva lukea, kiitos :)!

  2. Arki ja juhla täydentävät toisiaan, ilman toista ei toinen yksin tuntuisi miltään.

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *