Ihanat itseruskettavat

Itseruskettavat ovat turvallinen ja nopea tapa saada vähän väriä pintaan. Niiden kanssa on kuitenkin oltava tarkkana, ja muutamat vinkit takaavat mielekkään lopputuloksen. Ota vinkit haltuun täällä.

Suuressa roolissa luonnollisestikin on itseruskettavan tuotteen valinta. Koska kyse on tuotteesta, jota levitän koko keholle ja käytän useamman kerran viikossa, haluan ehdottomasti käyttää luonnonkosmetiikkaa.

Tänä keväänä sain testiin Zuiin asteittain itseruskettavat tuotteet kasvoille ja vartalolle.

Kasvoille tarkoitettu itseruskettava on kasvovesimäinen tuote, jonka pyyhin iltaisin kasvoille puhdistuksen jälkeen. Kasvovesi on helppo ja nopea käyttää. Kevyen koostumukset ansiosta se kuivuu nopeasti, eikä tuki ihohuokosia. Sävy on hyvin maltillinen, aamulla peilistä ei odota ikävä yllätys, vaan tuntuu kun olisi viettänyt mini loman ja saanut hieman aurinkoa.

Vartalolle tarkoitettu itseruskettava on emulsiomuodossa. Tämäkin on kevyt, nopea levittää ja kuivuu nopeasti. Lopputulos on kaunis ja luonnollinen. Tämä myös kuluu iholta pois kauniisti. Tässä ei ole signaaliväriä, jonka koen olevan aloittelijoille helpottava ominaisuus. Purkkia kannattaa ravistaa reippaasti ennen levitystä, jotta voide sekoittuu kunnolla.

Kummassakin tuotteessa on mieto tuoksu, eli ei tarvitse pelätä pistävää itseruskettavien ominaistuoksua. Tämä on myös ensimmäinen tuote, jonka en ole huomannut tahraavan lakanoita.

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *