Ihanat kotimaiset bikinit ja uimapuvut

Olen niin onnellinen tuleville viikoille lupailluista helteistä. Tämähän tarkoittaa sitä, että ulkona oikeasti tarkenee bikineissä tai uimapuvussa <3. Kesä on vaan ihanaa!

Olen haalinut vuosien varrella useammat bikinit ja uimapuvut, ja koska niiden käyttöaika on melko lyhyt, ne ovat kaikki enemmän tai vähemmän kuin uusia. Joten itselleni uusien biksujen hankinta ei vaan ole tänä kesänä ajankohtaista…ellen löydä ihan täydellistä paria,

Halusin silti esitellä omia suosikkeja kotimaisista bikini- ja uimapukubrändeistä, joita on muuten ilahduttavan monta!

HALLAxHALLA

HallaxHalla on ensimmäinen suomalainen, ekologinen uima-asu brändi johon tutustuin. HallaxHallan toiminta perustuu kierrätysmateriaalien käyttöön, ja ekologisuuteen. Heidän nettisivuilla on laskuri, jossa toiminnan vaikutukset tulevat hyvin esille, esimerkiksi kalastusverkkoja on hyödynnetty 563 kg:n verran, lue lisää tästä. Itse uima-asut ovat kuin ihania mehujäitä kirkkaine väreineen <3.

Hintahaarukka: n. 45 – 90 euroa

Erityistä: merestä kerätyn muovijätteen muuntaminen upeiksi uima-asuiksi, monipuolinen valikoima erilaisia malleja ja värejä

Mistä: Omasta verkkokaupasta

ASUYAMA

Tiina Asujamaan perustama Asuyama tarjoaa mielettömän kauniita bikineitä ja uimapukuja. Uima-asut ovat valmistettu ECONYLISTÄ, kankaasta joka on valmistettu mm. muovijätteestä ja merestä kerätyistä kalaverkoista. Jokaisesta valmistetusta uima-asusta lahjoitetaan prosenttiosuus valtamerten pelastamiseen keskittyvään R.O.L.E -säätiön Zero Waste to Oceans-hankkeeseen. Uima-asut myös pakataan muovittomasti.

Hintahaarukka: n, 30 -110 euroa

Erityistä: kierrätysmateriaalien käyttö, trendikkäät mallit

Mistä: Omasta verkkokaupasta 

MORICO

Morico on eettisyyteen panostava slow-fashion brändi. Myös Moricon uima-asut ovat valmistettu kierrätysmateriaali ECONYL:istä.

Hintahaarukka: n. 46 -99 euroa

Erityistä: eettinen toiminta, kierrätysmateriaalien hyödyntäminen, hyvät perusmallit uima-asuissa, jotka sopivat eri vartalotyypeille

Mistä: Omasta verkkokaupasta sekä mm. Nudgesta

LILJA THE LABEL

Kauniita ja rentoja uima-asuja. Uusimmassa mallistossa on 70-luvun henkeä, joka toimii erittäin hyvin. Juhannus-mallisto on täydellinen tietenkin juhannukseen. Uima-asut valmistetaan Balilla, pienissä tuotantoerissä, tasokkaissa olosuhteissa.

Hintahaarukka: n. 35 -80 euroa

Erityistä: kierrätysmateriaalien hyödyntäminen, ekologinen toiminta, kauniit mallistot

Mistä: Omasta verkkokaupasta 

FINNWEAR

Klassisia jokaiselle sopivia perus uikkareita ja bikineitä.

Hintahaarukka: n. 20 – 60 euroa

Erityistä: perinteikäs suomalainen yritys, brändi on jo yli 50 vuotta vanha. Aikaa kestävät perinteiset uima-asut.

Mistä: Finnwearia löytyy marketeista sekä niiden verkkokaupoista (Prisma, Citymarket, Tokmanni)

(Kuvat: valmistajien nettisivuilta)

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *