Iho kuntoon kesän jäljiltä

Kaupallinen yhteistyö: Biodelly

Olin hyvin onnekas, kun pääsin valitsemaan Evolven luonnonkosmetiikkaa Biodellyn ystävämyynnistä. Biodelly kotimainen on luonnonkosmetiikkaan erikoistunut, kauneuden ja hyvinvoinnin verkkokauppa.

Biodellyssä on ajalla 16.-22.9. käynnissä luonnonkosmetiikan super ystävämyynti, jossa lähes koko kaupan valikoima on vähintään -20 % alennuksessa (lukuun ottamatta muutamia brändejä). Shoppailemaan pääset tästä.

Valitsin Evolven valikoimasta täsmätuotteita, joilla ihoa voi helliä kesän jäljiltä, sekä valmistella kestämään talven viimat.

Ihoni on siitä kiitollinen hoidettava, että se kyllä kertoo tarpeensa ja mielipiteensä heti. Jos joku tuote ei toimi tai sovi, huomaan sen ihollani pian epäpuhtauksina tai punoituksena. Kun taas iho kaipaa kuorintaa tai perusteellisempaa kosteutusta se näyttää tarpeensa epätasaisuutena ja sameutena. Kannattaa muuten muistaa se, että jos jokin ihonhoitotuote tai meikkituote ei ns imeydy, vaan pyörii ihon pinnalla, tee iholle kuorinta ja kokeile uudelleen tuotetta, ennen kun tuomitset sen toimimattomaksi.

Perusihonhoitorutiinini on melko säntillinen ja kaavoihin kangistunut, käytän vakkarituotteita, jotka olen havainnut toimivaksi. Siksi päädyinkin valitsemaan tehotuotteita tuomaan ekstraa ihonhoitoon.

Evolve Organic Beauty Liquid Radiance Glycolic Toner – kirkastava kasvovesi

AHA-hedelmähapot ja BHA-salisyylihappo ovat tämän kirkastavan kasvoveden salaisuus. Ne kirkastavat, puhdistavat ja kuorivat ihoa, sekä häivyttävät pigmenttimuutoksia ja madaltavat juonteita.

Tämä on täsmätuote palauttamaan hehku ja kirkkaus iholle kesän jäljiltä. Vaikka tuote on hellävarainen, sitä kannattaa käyttää 2-3 kertaa viikossa, herkkäihoiselle riittää 1-2 kertaa.

Kun käyttää hedelmähappoja sisältäviä tuotteita, jotka kuorivat ihoa, kannattaa muistaa, että ne herkistävät ihoa auringolle, joten älä skippaa aurinkosuojavoidetta!

Omassa ihonhoitorutiinissani olen kaivannut juuri tällaista tuotetta. Se on nopea, tehokas ja helppokäyttöinen. Pullon mukana tulee spray-suutin, jonka voi vaihtaa pulloon. Itse käytän tätä vanulappuun kosteutettuna ja pyyhin sillä kasvot, silmänympärysihoa varoen.

Evolve Organic Beauty Liquid Radiance Glycolic Toner – kirkastava kasvovesi

Evolve Organic Beauty Bio-Retinol + C Booster

Bio-Retinol + C kasvoboosteri yhdistää samaan tuotteeseen C- ja A-vitamiinin. Käytän aina kasvojenhoidossani tuotetta, jossa on C-vitamiinia. Olen omin silmin nähnyt, miten merkittävän eron se tekee ihonhoidossa.

C-vitamiini voi olla haastava ainesosa, koska vesiliukoisena se reagoi happeen ja menettää helposti parhaan tehonsa. Tässä tuotteessa C-vitamiini on rasvaliukoinen, jolloin se alkaa toimia vasta iholla. Tähän on varmasti joku hienompi tieteellinen selitys, mutta näin käsitän asian maallikkona.

Tämä seerumi kirkastaa ja uudistaa ihoa, häivyttää pigmenttimuutoksia ja madaltaa juonteita, ja palauttaa iholle kirkkauden.

Boosteria voi lisätä seerumin tai voiteen joukkoon, tai taputella iholle sellaisenaan. Tiedän, että suuret ylistyspuheet vaikuttavat välillä kamalalta liioittelulta, mutta tämä tuote on uskomattoman hyvä. Iho näytti paremmalta heti ensimmäisen käyttökerran jälkeen, vaikka oli kyse väsyneestä torstaiaamusta. Jos valitset vain yhden seerumin tai boosterin, harkitse vahvasti tätä.

Itse käytän tätä sellaisenaan iltaisin kuuriluontoisena hoitona.

Evolve Organic Beauty Bio-Retinol + C Booster

Evolve Organic Beauty Rose Quartz Facial Polish Ruusukvartsi Kasvokuorinta

Ruusukvartsi-kasvokuorinta on ylellinen kuorintatuote, jonka kvartsihiukkaset ovat aitoja, luonnosta löydettyjä kvartsikiviä. Kuorinta on yksi tärkeimpiä ihonhoidon kulmakiviä, ja kannattaa vaihdella mekaanisen ja kemiallisen kuorintatuotteen kanssa. Käytän usein kemiallisesti kuorivia naamioita, mutta välillä kaipaan mekaanista kuorintaa. Tämän jälkeen kasvot tuntuvat todella raikkailta ja hengittäviltä.

Kuorinta-ainetta hierotaan puhtaalle, kuivalle iholle, kevyin ottein, jonka jälkeen mukaan lisätään hieman vettä, jolloin kuorinta-aineen koostumus muuttuu maitomaiseksi. Tämän jälkeen se huuhdellla kasvoilta.

Hiero hellävaraisesti kuorinta-ainetta kuivalle iholle pienin pyörivin liikkein. Lisää vettä kasvoille, jolloin kuorinta muuttuu ihanaksi pinkiksi puhdistusmaidoksi. Huuhtele lopuksi.

Kuorintaa kannattaa käyttää tarpeen mukaan, mutta itselleni kerta viikossa on maksimi tiheys. Jos ihoa kuorii liikaa, lopputuloksena on ärsyyntynyt, huonosti voiva iho.

Evolve Organic Beauty Rose Quartz Facial Polish Ruusu & Kvartsi Kasvokuorinta
kauneus iho
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *