I'll tell you what I want

Hey girl

What I really, really want...

Jos et tykkää Spice Girlsistä, toivottavasti tuo biisi ei jäänyt korvamadoksi. Musta se on hauska ja energinen hyvän tuulen biisi. Ja onneksi tykkään siitä, koska päädyin ostamaan ne ainoat oikeat: Adidaksen nappiverkkarit. Näistä housuista tulee Spice Girls heti mieleen. (Huvittavinta on että pari päivää sen jälkeen kun olin luonnostellut tämän jutun, Spaissarit ilmoittivat come backistaan.)

Nappikset on todellakin sellainen vaatekappale jota en olisi kuvitellut ikinä päälleni, mutta minkäs teet kun ne alkavat vaan näyttää niin hyvältä!

Ainoa mutka matkassa oli kysymys mustat vai mintunvihreät?!

Päädyin kuitenkin mustaan kuten niin usein muulloinkin, se vaan on käytännöllisempi.

Mutta onpa ihanaa olla oman elämänsä Spice Girl! Mä rakastan näitä housuja.

 

Kommentit

Saranda
Tyhjä ajatus

Ihan superihanat! Nyt mun alkoi tehdä mieli näitä. :-D

MarikaJohannaP
Hey girl

Eikö ookin :)! Mä en pystynyt vastustamaan :).

Siri H
Still Life

Mulle nappiverkkarit aiheuttaa vielä vähän liian paljon flashbackejä omaan lapsuuteen mutta oon ihan varma että kun oon katsellut niitä jonkin aikaa muiden päälle niin alan himoita samanlaisia myös itselleni... :D

MarikaJohannaP
Hey girl

Tiedän tunteen, joskus oon ihan täysin jyrkkä ei jollekin, mutta huomaan myöhemmin innostuvani vähän salaakin itseltäni :). Näissä kävi just niin :D.

Vierailija (Ei varmistettu)

Apua, mun mielestä noi on ihan kamalat! :D Ihmettelin niitä jo silloin, kun ne edellisen kerran oli pinnalla! Mutta täytyy myöntää, että tietynlaiseen tyyliin nuo kyllä sopii; omaan tyyliini ei. :)

MarikaJohannaP
Hey girl

Nämä on just niitä vaatekappaleita mitkä jakaa mielipiteet :). Ovat vaan niin hirveät hyvät jalassa kaiken lisäksi :).

Kommentoi