I’ll tell you what I want

IMG_7454.JPG

What I really, really want…

Jos et tykkää Spice Girlsistä, toivottavasti tuo biisi ei jäänyt korvamadoksi. Musta se on hauska ja energinen hyvän tuulen biisi. Ja onneksi tykkään siitä, koska päädyin ostamaan ne ainoat oikeat: Adidaksen nappiverkkarit. Näistä housuista tulee Spice Girls heti mieleen. (Huvittavinta on että pari päivää sen jälkeen kun olin luonnostellut tämän jutun, Spaissarit ilmoittivat come backistaan.)

IMG_7453.JPG

Nappikset on todellakin sellainen vaatekappale jota en olisi kuvitellut ikinä päälleni, mutta minkäs teet kun ne alkavat vaan näyttää niin hyvältä!

Ainoa mutka matkassa oli kysymys mustat vai mintunvihreät?!

Päädyin kuitenkin mustaan kuten niin usein muulloinkin, se vaan on käytännöllisempi.

Mutta onpa ihanaa olla oman elämänsä Spice Girl! Mä rakastan näitä housuja.

IMG_7458.JPG

 

Kommentit (6)
  1. Apua, mun mielestä noi on ihan kamalat! 😀 Ihmettelin niitä jo silloin, kun ne edellisen kerran oli pinnalla! Mutta täytyy myöntää, että tietynlaiseen tyyliin nuo kyllä sopii; omaan tyyliini ei. 🙂

    1. Nämä on just niitä vaatekappaleita mitkä jakaa mielipiteet :). Ovat vaan niin hirveät hyvät jalassa kaiken lisäksi :).

  2. Mulle nappiverkkarit aiheuttaa vielä vähän liian paljon flashbackejä omaan lapsuuteen mutta oon ihan varma että kun oon katsellut niitä jonkin aikaa muiden päälle niin alan himoita samanlaisia myös itselleni… 😀

    1. Tiedän tunteen, joskus oon ihan täysin jyrkkä ei jollekin, mutta huomaan myöhemmin innostuvani vähän salaakin itseltäni :). Näissä kävi just niin :D.

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *