Italialainen ihastus

NAE on italialainen luonnonkosmetiikkamerkki, joka on vallannut kaapeista tilaa lyhyessä ajassa. Törmäsin merkkiin kauppareissulla etsiessäni suihkusaippuaa. Tämän jälkeen olen hankkinut jo muutaman pullon heidän käsisaippuaa, sekä ihastunut palavasti heidän deodoranttiinsa.

Tykkään tuotteista useammastakin syystä. Ne ovat edullisia. Helposti saatavilla, kauppareissulla on helppo täydentää lopussa olevat tuotteet. Pakkaukset ovat kauniita. Sisältö on hyväntuoksuista ja laadukasta.

Itselleni tuoksuton ja viikunan tuoksuinen sarja ovat kolahtaneet eniten, kaupoissa on myös tarjolla yrttisempi vaihtoehto, jos oikein muistan.

Plussaa tuotteille annan myös siitä että pakkauksiin on selkeästi merkitty sertifikaatit, joten ei tarvitse arvailla on tämä oikeasti luonnonkosmetiikkaa vai ”luonnollista” kosmetiikkaa. Pakkaukset ovat myös 100 % kierrätettäviä.

I have a new italian crush. I found this natural cosmetics brand NAE by accident while doing grocery shopping. I had to find shower gel, but wanted to get something affordable and natural. There it was. Since the I have totally fallen for their deodorant and hand soaps too.

I love the look of their packages and the smell is great too. Product certificates are marked on the products, so it easy to recognize that it is really natural cosmetisc, not just ”natural” which can mean anything. Packages are also 100% recyclable.

My favorite lines are the fig line and the unscented one.

Kommentit (2)
  1. Sain tuon deon Bette boxista, ja sen on ollut ihana! Täytyy ehkä käydä kauppareissulla nappaamassa myös tuo suohkugeeli 🙂

    1. Joo, siis tänä on kyllä ihana tuotesarja 😍

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *