Itserusketus moka

D2CCC4F9-1A1F-4C5A-8B6D-C9D952071E1C.jpeg

Melko noloa myöntää tämä, mutta olen kaksi kertaa tänä kesänä töpännyt oikein kunnolla itseruskettavien kanssa. Ja ei, tämä ei valitettavasti ole se postaus missä kerrotaan miten korjaat itserusketus mokasi. Nimittäin mikään muu kun sukat jaloissa ei auttanut tähän ekaan mokaan. Kokeilin vaalentaa sitruunalla, kuoria pahimpia kohtia…ja ei, väri oli jämähtänyt kunnolla. Tokaan mokaan ei auttanut kuin asenne…että kyllä se siitä joskus kuluu pois…

Miten tämä pääsi käymään?

Levitin väriä väsyneenä. Ja olin muka liian kiireisenä skippaillut ihon kuorintaa. Tokalla kerralla levitin väriä huonolla hanskalla. 

Joten ihan note to selfinä: älä levitä itseruskettavaa väsyneenä…ellet halua olla sukat ja hanskat kädessä koko kesää…

Sekä note to selfinä: kuori ihoa usein. Kaunein väri, oli kyse aidosta rusketuksesta tai purkkirusketuksesta syntyy hyvin kuoritulle ja kosteutetulle iholle. 

Uusin ihastukseni on Optiatin kahvikuorinta. Sain purkin testiin blogin kautta. Olin miettinyt että miksi ostaisin kahvikuorintaa purkissa, kun saan sitä kahvinkeittimestä tarvittaessa paljon edulisemmin. 

Tykkään kuitenkin tässä käytön helppoudesta. Ravistelen vaan purkin kunnolla ja pursota kropalle. Tästä ei synny niin kamala sotku vessaan kun omista kuorinnoistani. Ja onhan tässä ihana tuoksukin. Eikä mun tarvitse vedota kiireeseen kun purkki on valmiina suihkussa odottamassa.

En edelleenkään aio kääntää selkääni diy-kuorinnoille, mutta luulen että kylppärissä on kesän  ajan Optiat-purkki nopeuttamassa itserusketusrutiiniani. Optiat saa myös plussaa siitä että se on luonnonkosmetiikkaa, sekä hyötykäyttää kahvinpuruja jotka ovat muuten aika iso jäteongelma.

BD24B4B8-47CE-49C1-A767-8C885F8BA6F5.jpeg

1EDA6FD7-3488-46ED-9050-44A845F392D9.jpeg

1D26C3F9-8CD4-44A7-AC10-D365DCDC86AD.jpeg

* tuote saatu blogin kautta 

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *