Japanilainen kasvotreeni

IMG_7743.PNG

Tänä kesälomana en valitettavasti pääse Tokioon, joten korvikkeeksi saa kelvata japanilainen kasvotreeni. Luin kerran Jennifer Anistonin haastattelusta hänen ajatuksiaan botoxista ja muista pistoksista, ja hän sanoi että hänen mielestään kasvojen lihaksiston pitäisi treenata eikä relata. Muistan miettineeni että makes sense, mutta en sen kummemmin asiaan paneutunut.

Kunnes näin Facebookissa Popsugar Fitnessin videon jossa tehtiin japanilaista kasvotreeniä. Mä olen utelias ja aina kun voi jollakin luonnollisella ja hauskalla tavalla parantaa ulkonäköään, olen valmis kokeilemaan. Teinkin innoissani videolla näkyviä liikkeitä ja googlasin  sivukaupalla erilaisia kasvojumppia. Ilmeisesti huulten pulleuteenkin voi vaikuttaa jumppaamalla niitä, sanomattakin selvää että olen tehnyt näitä liikkeitä aina kun muistan :D. 

En tiedä onko näistä näkyvää hyötyä mutta tuskin niistä haittaakaan on, ja tuntuu että tulin tietoisemmaksi ns. vakioilmeistä joihin kasvoni vedän. Nostan usein kulmakarvoja joilloin otsa rypistyy, ja suun vedän suppuun ajatuksissani. Ainakin näitä vakkari ilmeitä voisi olla hyvä vähentää…pikkuhiljaa niistä kehittyy ne ilmejuonteet.

Tässä video josta lähdin itse liikkeelle. Tämä on hauskaa puuhaa :D!

https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=10156339338269863&id=77317553461

 

Kommentit (5)
 1. Tässä taas näkyy miten laidasta laitaan meitä naisia heitellään.
  Yksi uskonsuunta kehottaa välttämään ilmeilyä, koska tulee juonteita ja ryppyjä ja toinen taas vannoo juuri päinvastaista.

  Itse olen sitä mieltä, että juonteilta ja rypyiltä ei voi välttyä ikääntyessään ellei sitten pumppaa naamaansa täyteen erilaisia kemikaaleja. Tai noudata tulevien eläkevuosieni ideologiaa ”syömällä rypytön”.

  Näitä kasvojumppaliikkeitä olen tehnyt jo pari vuosikymmentä (sain muistaakseni 30-vuotislahjaksi pienen kirjasen kasvojoogasta (missähän se nykyään?)) aina kun asia on mieleen tullut.
  Varmaankin olisi pitänyt tehdä aktiivisemmin, mutta…

  Yleensä muistan naamajumpan autolla ajaessani ja alan venkoilla kasvojani kun matkanteosta tulee tylsää. Tai jos ruuhkassa joutuu vähänkään pisempään jonossa istumaan.
  Siinä on hupia ohikulkijoillekin, kun eukko vääntää naamaansa mitä omituisempiin asentoihin 😀

  1. Niin, tässäkin taitaa parhaiten toimia se että tekee sen mukaan minkä itselleen kokee parhaiten toimivan :). 

   Toinen tykkää ilmeettömistä ja sileistä kasvoista ja joku toinen kokee että elämä saa kasvoilla näkyä.

   Täyteaineet ei oo yhtään mun juttu (ainakaan nyt ei tunnu siltä), niin jumpalla mennään :), ja onhan tää ainakin sivullisille hauska ohjelmanumero, kuten sanoitkin :D, jos ei muuta :).

   1. Iloisia ihmisiä on aina kiva katsella ympärillään.

    Omassa naamassa saa elämä näkyä 🙂

 2. Tätä pitää niin testata 😀 

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *