Jenniferin kauneusopit

Jos olet seurannut tätä blogia, saatatkin tietää,että Jennifer Aniston on kauneusidolini, lempparinäyttelijäni ja hyvinvointimuusani. Aina kun Jennifer jakaa upeutensa salaisuuksia, teen muistiinpanoja.

Mitä olen oppinut Jenniferiltä?

Don’t fix it if it ain’t broken.

Jos löydät itsellesi sopivan tyylin, nauti siitä. Jenniferin tyyli on vuodesta toiseen hyvin klassinen, muutokset ovat hyvin hienovaraisia ja se toimii. Trendien perässä ei tarvitse aina juosta.

Juo vettä.

Tarvitseeko tätä edes selittää? Vedenjuonti on hehkuvan ihon ja hyvinvoinnin pohja.

Musta väri on aina tyylikäs.

Jennifer on tunnettu tyylikkäistä iltapuvuistaan ja pikkumustistaan, jotka näyttävät vaaleiden kutrien kanssa täydelliseltä joka kerta. Musta on väri, joka säilyy tyylikkäänä ja käyttökelpoisena vuodesta toiseen.

Pidä huolta hiuksista.

Hiusten tuplapesun opin Jenniferin luottokampaajalta. Se tekee hiuksista super puhtaat ja ilmavat. Hiukset kannattaa joko ilmakuivata tai föönata. Luonnollisen lopputuloksen ja ilmavat hiukset saa parhaiten pyöröharjalla. Kihartimet ja suoristusraudat kannattaa jättää laatikkoon, jos kaipaa rentoja laineita.

Keep it simple. 

Jennifer on kertonut pitävänsä kauneusruriininsa hyvin yksinkertaisina ja helppoina. Silloin niitä tulee noudatettua helpommin. Moni Jenniferin luottotuotteista on edullisia merkkejä, joita löytyy marketeista. Kannattaa etsiä tuotteet, jotka sopivat omalle iholle ja hiuksille, eikä luottaa sokeasti siihen että hinta määrää laadun.

Less is more.

Jenniferin tyyli on rento ja mutkaton. Hän panostaa klassikoihin, joita voi käyttää vuosikymmeniä. Klassikoista koostuu oma persoonallinen tyyli, ja vaatekaappi jonka sisältöä on helppo yhdistellä keskenään. Myöskin meikissä ja hiuksissa tämä mantra näkyy, ja ehkä siinä on salaisuus miksi Jennifer on säilynyt kauneusikonina vuosikymmeniä.

Löydä oma juttusi ja luota siihen.

Kun löydät tuotteet, jotka toimivat, käytä niitä. Jennifer on käyttänyt mm. saman merkin huultenrajauskynää kymmeniä vuosia.

Treeni ja meditaatio. 

Jennifer on tunnettu upeasta vartalostaan. Se on kovan treenin tulosta. Hän vannoo myös meditaation nimeen. Jennifer inspiroi astumaan joogamatolle. Hänestä huokuu tasapaino, muistutus siitä, että mielen ja kehon tasapaino näkyy ulospäinkin hyvänä olona.

Päivetys purkista. 

Jenin tavaramerkki on upea rusketus. Hän on kertonut olleensa vannoutunut auringonottaja, mutta nykyisin väri tulee purkista ja iholla on aina aurinkosuoja. SPF on ehkä tärkein yksittäinen ihonhoito tuote. Ja nykyisin itseruskettavat ovat niin hyviä, että auringon ottoon on vaikea keksiä mitään syytä.

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *