Jouluiset leffasuosikit

Joulun alla ja jouluvapaiden aikaan on kiva fiilistellä joululeffoja ja herkutella hyvällä omalla tunnolla. Kyselin teiltäkin somessa lempparijoululeffoja, ja kyllä muutamat klassikot ovat ylitse muiden!

LOVE ACTUALLY (Netflix)

Love actually-leffasta tuli klassikko heti ilmestyttyään. Ihana, koskettava, ilahduttava, ihan kaikkea. Erilaisia elämäntilanteita, erilaisia jouluja. Upea näyttelijäkaarti, mm.Emma Thompson, Liam Neeson, Hugh Grant.

THE HOLIDAY (Netflix)

Rakkautta ja joulutunnelmaa. Love actuallyn ystäville samanhenkinen liikuttava leffa ihmissuhteista. Pääosissa Cameron Diaz ja Kate Winslet.

POLAR EXPRESS (Viaplay)

Jännittävä ja visuaalinen animaatioleffa, jossa ääninä mm. Tom Hanks ja Steven Tyler.

YKSIN KOTONA (Viaplay)

Jotain jää perheen matkasta kun he lähtevät kiireellä jouluksi Pariisiin, nimittäin pikku-Kevin! Koko perheen elokuva jossa riittää kommelluksia. Hyvän mielen klassikko, joka tuo joulunmielen taatusti.

JOULUSAFARI (Netflix)

Hieman siirappinen ja ennalta-arvattava rakkauskomedia sijoittuu elefanttien suojelukeskukseen. Tämä on leppoisaa katsottavaa, joten siksi tämä tuore 2019 ilmestynyt leffa pääsee listalle. Kristen Davis ja Rob Lowe ovat pääosissa tässä aikuisten sadussa.

DIE HARD (Viaplay)

Kysymykseen onko toimintaelokuva Die Hard joululeffa on vain yksi vastaus: on! John McClanen kasariäijäily on hyvää vastapainoa romanttisille joulukomedioille. Bruce Willis on ihan paras.

GREMLINS (Viaplay)

Kasariklassikko Gremlins saa jokaisen uskomaan, että lemmikkien hoito-ohjeita pitää noudattaa. Suomenkieliseltä nimeltään Riiviöt-leffa on kauhua jouluaattona.

kulttuuri leffat-ja-sarjat
Kommentit (2)
  1. Kiitos vinkeistä, on katottu jo aika monta joululeffaa poikaystävän kanssa, niistä tulee jotenkin niin hyvä fiilis!<3 Vaikka joululeffat on vähän ennalta-arvattavia ja siirappisia, niin musta ne on siks just niin ihania, tietää, että kaikki päättyy hyvin <3
    Toi joulusafari oli meille tosi positiivinen yllätys!:) Holiday on mun lemppari, mutta poikaystävä ei suostu sitä enää katsomaan 😉
    Ida Kotona kaupungissa -blogista

    1. Se on totta, ne on just siksi ihania että niissä on onnelliset loput ja jää hyvä fiilis 🙂 <3. Mä taidan vielä katsoa kaikki Frendien joulujaksot :).

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *