Juhannusmeikki

Kesällä on ihana inspiroitua kokeilemaan erilaisia meikkilookkeja. Juhannus on yksi suosikkini, kukkaseppeleet, valoisat yöt ja kevyet puuvillaiset kesämekot ovat aina juhannuslookkini avainsanoja.

Meikin pidän melko luonnollisena ja se rakentuu runsaan aurinkopuuterin ympärille.

Ajattelin jakaa vinkkini kuulaan juhannusmeikin tekoon:

  • Pidä meikkipohja kevyenä, päivävoide tai kevyt kerro meikkivoidetta riittää. Anna ihon kuultaa ja unohda puuterit, paitsi…
  • Älä säästele aurinkopuuteria, sudi sitä pitkin kasvoja, etenkin nenän varteen, otsalle, poskille ja ohimoille. Boho make-upin aurinkopuuteri sävyssä 01 Terre d’Opale on todella kaunis ja hehkuva sävy.
  • Harjaa kulmat kulmageelillä paikoilleen, jätä kulmat luonnolliseksi. Oma suosikkini on Laveran ruskea kulmageeli.
  • Luomiin levitin kevyesti Zuiin Rose mist luomiväriä ja rajasin ne kevyesti ruskealla rajauskynällä. Sipaisin hieman Rose mistiä myös nenän varteen. Tykkään superpaljon tästä trendistä jossa meikataan nenän päätä luomivärillä.
  • Rajasin silmien ulkonurkkaa pehmeästi ruskealla rajauskynällä, ja ripsiin kerros ripsiväriä. Olen kestovärjännyt ripseni, joten periaatteessa ripsiväri oli hieman turha.
  • Poskiin vielä lopuksi poskipunaa, Zuiin Peach-sävyä, runsaalla kädellä, ja huuliin lempparipunaani, Laveran Frosty pinkiä.

Koko lookin on tarkoitus olla rento, ja esimerkiksi luomivärin levitin sormin. Pehmeitä sävyjä on aloittelijankin helppo käyttää, ja saada kiva lopputulos.

Miltä sun juhannuslook näyttää?

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *