Jumppafiilis

Hey girl

En tiedä mikä muhun on mennyt, mutta kaikki kasari- ja ysäri-jutut viehättää mua ihan älyttömästi. Tyyli, musiikki, leffat ja se yleisfiilis. Oliko kaikki 80-luvulla hyvällä tuulella? Rehellisyyden nimissä, kun googlasin kuvia juttuun, törmäsin kyllä aikamoisiin mauttomuuksiinkin, mutta ei nyt mennä niihin ja pilata mun fiilistelyjä.

80-luvulle yksi tunnusomainen juttu oli aerobic ja Jane Fondan jumppavideot. Ehkä sieltä ajalta on siksi niin paljon musiikkia josta tulee heti cardio- ja aerobinen liikunta mieleen? Myös monessa leffassa liikunta ja tanssi oli yksi kantavista teemoista, mm. Flashdance, Fame, Dirty dancing ja Perfect. Mua inspiroi juuri Flashdance leffan tyylinen pukeutuminen. Säärystimet ja jumppa-asut, ja olen aikaisemminkin sanonut, että 80- ja 90-luvulla on tehty parhaat uikkarit. (Myös kivipestyt farkut ja kaikki retrolenkkarit uppoaisi nyt kovasti.)

Kanavoin tätä inspiraatiota kuitenkin treenimotivaatioon ja treenaamiseen shoppailun sijasta ja teinkin oman So 80's workout music soittolistan Spotifyihin. Käykääpä tekin kuuntelemassa :).

https://open.spotify.com/user/marikamakinen/playlist/61en15NNKEhgRqarZa75NQ?si=W6V3IWuPRXasxMZ5zjMJEw

Kommentit

Minnea
Minnean muruja

80-luku ei ole mua aikaisemmin viehättänyt, mutta viime aikoina siitä on löytynyt viehättäviä piirteitä :) Brooke on kyllä kaunis!

MarikaJohannaP
Hey girl

Mulle se oli jossain vaiheessa oikein inhokkikausi. Brooke on upea :).

Naakka (Ei varmistettu)

No kasari ja ysärihän on nyt just tosi isosti pinnalla, että ei kai se mikään ihme ole, jos ne viehättävät. Mulle taas ysärin jo kertaalleen eläneenä se on jotain ihna hirveää ja koomisen näköistä. Kasari menee pieninä annoksina ja tehosteena kyllä :).

Kommentoi