Jumppafiilis

Kuvahaun tulos haulle brooke shields no smoking

En tiedä mikä muhun on mennyt, mutta kaikki kasari- ja ysäri-jutut viehättää mua ihan älyttömästi. Tyyli, musiikki, leffat ja se yleisfiilis. Oliko kaikki 80-luvulla hyvällä tuulella? Rehellisyyden nimissä, kun googlasin kuvia juttuun, törmäsin kyllä aikamoisiin mauttomuuksiinkin, mutta ei nyt mennä niihin ja pilata mun fiilistelyjä.

Kuvahaun tulos haulle 80's aerobic body

80-luvulle yksi tunnusomainen juttu oli aerobic ja Jane Fondan jumppavideot. Ehkä sieltä ajalta on siksi niin paljon musiikkia josta tulee heti cardio- ja aerobinen liikunta mieleen? Myös monessa leffassa liikunta ja tanssi oli yksi kantavista teemoista, mm. Flashdance, Fame, Dirty dancing ja Perfect. Mua inspiroi juuri Flashdance leffan tyylinen pukeutuminen. Säärystimet ja jumppa-asut, ja olen aikaisemminkin sanonut, että 80- ja 90-luvulla on tehty parhaat uikkarit. (Myös kivipestyt farkut ja kaikki retrolenkkarit uppoaisi nyt kovasti.)

Kanavoin tätä inspiraatiota kuitenkin treenimotivaatioon ja treenaamiseen shoppailun sijasta ja teinkin oman So 80’s workout music soittolistan Spotifyihin. Käykääpä tekin kuuntelemassa :).

Kuvahaun tulos haulle flashdance

Kuvahaun tulos haulle la gear 80 ads

Kommentit (3)
  1. No kasari ja ysärihän on nyt just tosi isosti pinnalla, että ei kai se mikään ihme ole, jos ne viehättävät. Mulle taas ysärin jo kertaalleen eläneenä se on jotain ihna hirveää ja koomisen näköistä. Kasari menee pieninä annoksina ja tehosteena kyllä :).

  2. 80-luku ei ole mua aikaisemmin viehättänyt, mutta viime aikoina siitä on löytynyt viehättäviä piirteitä 🙂 Brooke on kyllä kaunis!

    1. Mulle se oli jossain vaiheessa oikein inhokkikausi. Brooke on upea :).

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *