Kaksi helppoa kesäkampausta

Hey girl

Kävin talvella luottokampaajani Saran (yllä olevassa kuvassa yksi Saran luomuksista mulle <3) pitämän lettikoulun. En oikein ikinä ole osannut muuta kun perusletin, joten mietin että jos edes yhden uuden tekniikan opin, niin hyvä juttu. 

Lettikoulun opit on sen jälkeen pelasteneet mut kiireaamuina ja huonoina hiuspäivinä lukemattomia kertoja. Viimeksi perjantaiaamuna, mulla oli viisi minuuttia aikaa tehdä jotain hiuksille ja ne olivat täysin villinä edellisillan pesun jäljiltä. Suoristin etuhiukset ja tein käänteisen ranskalaisen letin. Huvittavinta on että aina kun mulla on näitä lettejä, niitä ihastellaan ja kysellään että kauan sulla meni tuon tekemiseen :). Kuten perjantainakin.

Kaksi kampausta lettikoulusta jäi mun suosikeiksi: käänteinen ranskalainen letti, ja pull through braid. Molemmat helppoja oppia, ja vaativat vaan muutamia hiuslenksuja ja kuivashampoota.

Kuivashampoota kannattaa suihkutella hiuksiin ennen letitystä, antamaan rakennetta ja pitoa. Ero lettiin ilman sitä on huikea.

Tykkään myös itse sormilla löystää ja haroa lettejä rennon ja paksumman näköiseksi.

Kun nämä kaksi tekniikkaa on hallussa niillä voi tehdä vaikka mitä muunnelmia ja niistä saa myös näyttäviä kampauksia kesän juhliin. 

Kiireaamun käänteinen ranskalainen

Kiireaamun pull through braid

Hakusanoilla reverse french braid ja pull through braid löydät hyviä ohjeita lettien tekoon.

Kommentit

Saranda
Tyhjä ajatus

Ihanan näköisiä! Opettele tekemään hiuslettejä -kohta on ollut mun bucket listillä ikuiiiiisuudeen...

MarikaJohannaP
Hey girl

Tässä on hyvää puuhaa jollekin sadepäivälle :). Mä aina lykkäilin tätä opettelua koska mä olin jotenkin varma että mä oon niin tumpelo etten osaa ja että mun kärsivällisyys ei riitä, mutta yllätin itsenikin :D.

Minnea
Minnean muruja

Oi, minä myös haluaisin osata useamman letin! Vaatisi harjoittelua, jotta onnistuisi luontevasti :D

MarikaJohannaP
Hey girl

Musta näissä on hyvää myös se että ne toimii myös sellaisena ei niin täydellisenä versiona :). Tuo pull through braid on helpoin koska siinä tehdään käytännössä vaan ponnareita :).

Kommentoi