Kaksi mielenkiintoista uutuuselokuvaa

Kaksi mielenkiintoista uutuusleffaa: Once upon a time in Hollywood

Jälleen valkokankaalle on tulossa kaksi mielenkiintoista uutuusleffaa, joita odotan innolla. Kumpikin vaikuttaa äärimmäisen lupaavalta, toinen näyttelijävalintojensa, toinen aihepiirinsä puolesta. Keskenään leffat ovat täysin erilaisia.

Once upon a time in Hollywood

Myönnetään heti alkuun, etten ole mikään suuri Quentin Tarantino fani, joten siksi tämä leffa ei odotuslistallani ole. Pulp fiction ja Jackie Brown toki olivat ihan loistavia leffoja. Yksi Tarantino-elokuvien vahvuuksista on aina ollut näyttelijävalinnat, ja siitä syystä odotan tätä Once upon a time in Hollywoodia.

Uskomatonta, mutta Leonardo diCaprio ja Brad Pitt eivät ole vielä näytelleet yhdessä missään elokuvassa. Onkin mielenkiintoista nähdä miten kahden loistavan näyttelijän kemiat toimivat tässä 60-luvulle sijoittuvassa leffassa. Leonardo diCaprio on yksi all time favourite näyttelijöistäni, ja Brad Pitt, oli hän sitten Intohimon tuulissa tai Snatchissä, aivan mieletön näyttelijä. Asia joka kovin helposti unohtuu komean ulkokuoren takia. Mukana on myös Margot Robbie, aivan hiton kova näyttelijä hänkin. I, Tonya leffa ei olisi ollut mitään ilman Margotin roolisuoritusta.

Margot Robbie näyttelee Sharon Tatea, jonka traagiseen murhaan elokuvan tapahtumat perustuvat.

Mitä odotan elokuvalta: upeaa näyttelijätyötä, jännää juonta, asuinspistä ja hyvää musiikkia

Ensi-ilta elokuussa 2019

Kaksi mielenkiintoista uutuusleffaa: Rocket Man

Rocket Man

Näin viime syksynä Rocket Manin trailerin ja siitä alkoi innokas odotus. Rocket man on elämäkertaelokuva Elton Johnista, ja kyllä, rakastan hänen musiikkiaan.

Ehkä nyt on upeiden musiikkileffojen aika, A star is born ja Bohemian Rhapsody, Mötley Crüesta kertova The Dirt ja Rocket man? Lisääkin saa tulla! Miten olisi vaikka Abban tarina?

Toisin kun (aivan mielettömän roolin Freddienä tehnyt) Rami Malek, Elton Johnia näyttelevä Taron Egerton laulaa leffassa itse. Jos minulta kysytään, se on aika kova haaste. Taron on itselleni entuudestaan tuntematon näyttelijä, eikä kukaan muukaan elokuvan kärkikastissa kuulosta kovin tutulta. Mielestäni tämä on vaan plussaa.

Mitä odotan elokuvalta: suuria tunteita, upeita musiikkikohtauksia, kylmiä väreitä ja ämpärikaupalla inspiraatiota

Ensi-ilta keväällä 2019

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *