Kaksi superhyvää hiusvinkkiä

IMG_9366.JPG

IMG_9373.JPG

Oli sun juttu kiharat tai suorat hiukset, jatka lukemista, nyt tulee kaksi todella basic vinkkiä, mutta todella hyviä sellaisia!

Kun haluat…

Suorat hiukset

Ihmettelin viimeksi kampaajallani, että miten ihmeessä hiukset suoristuu ihan eri tavoin kampaajan käsittelyssä, kuin kotioloissa. Mikä on Se ihmetuote tai laite, joka asiaan vaikuttaa. Ja kunpa olisin kysynyt tätä jo vuosia sitten! Se on nimittäin niin yksinkertainen asia kuin KAMPA. Kun suoristat hiusosiota, vedä kammalla raudan edellä. Jos et usko, testaa. Tällä tekniikalla on luonnonkiharassa hiuksessa ihan järjettömän suuri ero.

Kiharat

Olen ihastellut Kim Kardashianin huolettomia laineita jo pitkään. Aina kun otan oman kiharrinpuikon esiin, on kiharat kuitenkin ”liian kiharat”.  Ne eivät ole sellaiset rennot laineet. Puhumattakaan jos annan hiusten vaan kihartua luonnostaan…

Törmäsin videoon jossa kiharat tehdään, ja tässäkin on salaisuus, joka tekee kiharasta laiskan ja loivan. Hiukset jaetaan osiin ja sitten se taika osuus: Kiharrinta liu’utetaan hiuksella. Kasvojen ympärillä olevat hiusosiot kihartetaan kasvoista pois päin. Lopuksi tyveen kuivashampoota ja pieni kiharoiden aukipöyhiminen.

Tsekkaa vielä tämä video jos kaipaat tarkempaa opastusta:

 

 

Kommentit (2)
  1. Kiitos 🙂 etenkin tuo suoristusjuttu oli uusi. Luonnonkihara on kyllä vaikea suoristettava.. argh!

    1. Luonnonkihara on kyllä vaikea suoristaa, ja vaikea kihartaakin välillä :). Kammalla suoristamalla mä oon välttynyt siltä ettei siitä hiuksesta tule suoristaessa sellainen tönkkö ja eloton.

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *