Kasaribleiserit

Hey girl

Yllä oleva kuva on yksi monista bleiseri kuvista joita olen napsinut talteen ruutukaappauksina syksyä varten.

Ylisuuribleiseri joka on niin kasaria ja samalla niin fresh. Ja kyllä, siinä on myös isot olkatoppaukset. Ja se on parhaimmillaan vyöllä kasaan kurottuna.

Ihastuin. Samoin kun niihin ruudullisiin, laatikkomaisiin bleisereihin. Laitoin äitillekin viestiä että onko hänellä tallella vanhoja aitoja bleisereitä, äiskä kun on aina ollut loistava pukeutuja. Nämä olivat valitettavasti päätyneet kierrätykseen.

 

 

Mustasta bleiseristä jonka hankin, huomasin ensimmäisenä monikäyttöisyyden. Vaikka aluksi suunnittelin vyöttäväni sen ja laittavani ylipolven saappaat sen kanssa, toimii jakku myös aukinaisena todella hyvin. Sekä ruudullisen bleiserin päällä viileämmällä säällä.

Ruudullinen bleiseri puolestaan on jotain ihan yli-ihanaa. Aion kuluttaa sen puhki. Mekon, farkkujen, nahkahameen kanssa...se toimii minkä tahansa parina! Olen edennyt tässä ruutumaniassa niin pitkälle että haluaisin samaa kangasta olevat housutkin.

Pukeutumisen parhaita juttuja mulle on yllätyksellisyys. Se, miten hauskaa on aina huomata se joku uusi juttu jota alkaa miettiä, ja miten osaa niistä ei olisi vielä puoli vuotta sitten pukenut päälleen millään. 

Kommentit

Yhtä sirkusta!

Sopii sulle tosi hyvin!!

MarikaJohannaP
Hey girl

Kiitos :) <3!

ElizabethRinne
Fashion Poetry

Tännekin on iskenyt bleiserimania! :)

Elisabet | http://www.fashionpoetry.eu

MarikaJohannaP
Hey girl

Kiva kuulla :), ne on kyllä tämän syksyn parhaita juttuja. Minkälainen sulla on tai minkälaista olet ajatellut hankkia?

ElizabethRinne
Fashion Poetry

Mulla on entuudestaan muutama basic-bleiseri ja yksi kuviollinen. Lisäksi oon aatellut hankkia juurikin jonkin pitkähkön ruudullisen tai jonkun mikä muuten sykähdyttää :) 

MarikaJohannaP
Hey girl

Kuulostaa hyvältä :)!

Kommentoi