Kasaribleiserit

IMG_3965.PNG

Yllä oleva kuva on yksi monista bleiseri kuvista joita olen napsinut talteen ruutukaappauksina syksyä varten.

Ylisuuribleiseri joka on niin kasaria ja samalla niin fresh. Ja kyllä, siinä on myös isot olkatoppaukset. Ja se on parhaimmillaan vyöllä kasaan kurottuna.

Ihastuin. Samoin kun niihin ruudullisiin, laatikkomaisiin bleisereihin. Laitoin äitillekin viestiä että onko hänellä tallella vanhoja aitoja bleisereitä, äiskä kun on aina ollut loistava pukeutuja. Nämä olivat valitettavasti päätyneet kierrätykseen.

 

IMG_5776.JPG

IMG_3967.JPG

 

Mustasta bleiseristä jonka hankin, huomasin ensimmäisenä monikäyttöisyyden. Vaikka aluksi suunnittelin vyöttäväni sen ja laittavani ylipolven saappaat sen kanssa, toimii jakku myös aukinaisena todella hyvin. Sekä ruudullisen bleiserin päällä viileämmällä säällä.IMG_4898.JPG

IMG_4899.JPG

IMG_4900.JPG

Ruudullinen bleiseri puolestaan on jotain ihan yli-ihanaa. Aion kuluttaa sen puhki. Mekon, farkkujen, nahkahameen kanssa…se toimii minkä tahansa parina! Olen edennyt tässä ruutumaniassa niin pitkälle että haluaisin samaa kangasta olevat housutkin.

Pukeutumisen parhaita juttuja mulle on yllätyksellisyys. Se, miten hauskaa on aina huomata se joku uusi juttu jota alkaa miettiä, ja miten osaa niistä ei olisi vielä puoli vuotta sitten pukenut päälleen millään. 

Kommentit (6)
 1. Tännekin on iskenyt bleiserimania! 🙂

  Elisabet | http://www.fashionpoetry.eu

  1. Kiva kuulla :), ne on kyllä tämän syksyn parhaita juttuja. Minkälainen sulla on tai minkälaista olet ajatellut hankkia?

   1. Mulla on entuudestaan muutama basic-bleiseri ja yksi kuviollinen. Lisäksi oon aatellut hankkia juurikin jonkin pitkähkön ruudullisen tai jonkun mikä muuten sykähdyttää 🙂 

    1. Kuulostaa hyvältä :)!

 2. Sopii sulle tosi hyvin!!

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *