Käsittämätöntä

IMG_4269.JPG

IMG_4262.JPG

On täysin käsittämätöntä miten mun kädet alkaa kuivua korpuiksi samaa tahtia ilmojen viilenemisen myötä! Voisin ennustaa syksyn ja talven tulon siitä miten huonossa kunnossa kämmenselkäni iho on.

Viime talvena sain tilanteen pysymään jotenkin hallinnassa, mutta joinakin talvina kädet ovat olleet ihan pieniä halkeamia täynnä, siis aivan kammottavan näköiset. Ja siinä vaiheessa ensinnäkin rasvaaminen on ihan tuskaa, toiseksi tuntuu ettei mikään enää edes imeydy ja auta.

IMG_4265.JPG

Onko muilla samanlaisia kokemuksia? 

Tänä syksynä aion toistaa samoja hyväksi havaittuja juttuja kun viime syksynä/talvena, sekä muutamia uusia.

Aloitin viime syksynä helokkiöljykapselikuurin ja söin niitä useamman myös talven aikana. Sisäisesti nautitut rasvat auttavat ihoa monesti parhaiten. Samoin ennaltaehkäisy, ennakoin tilanteen vaihtamalla käsienpesuaineen hellävaraiseen versioon. Ja rasvaan käsien ihoa joka käänteessä. Hansikkaat otan myös käyttöön heti kun ilmat viilenee. 

Aion kokeilla miten nämä Dermosilin uudet kaurapohjaiset Kaura-käsisaippua ja -käsivoide*  toimivat, kaura tuntuu ruokavaliossa lempeältä vaihtoehdolta joten jos se toimisi ihollakin yhtä hyvin. Ensi tuntuma tuotteisiin on hyvä, ja käsien iho on pehmeä ja kostean tuntuinen. Kaurajauhosta jota tuotteissa on, kerrotaan Dermosilin sivuilla näin ”kaurajauho (Avena Sativa Kernel Flour) sopii erinomaisesti kosmeettisiin tuotteisiin, sillä sen on todettu kosteuttavan ja rauhoittavan ihoa. Se myös puhdistaa ja auttaa ehkäisemään kutinaa iholla.” 

Visuaalisena ihmisenä on myös pakko kehua näitä pakkauksia, ovat supertyylikkäitä eikä niitä todella tarvitse kaapissa piilotella.

*) tuotteet saatu

IMG_4273.JPG

IMG_4309.JPG

Sauna & Spa sarjan Kaura käsivoiteen ja käsisaippuan löydät täältä 

https://www.dermosil.fi/fi/info/articles/jyvan-hyvaa-iholle-7000

Kommentit (2)
  1. Niina Maria V.
    7.9.2017, 09:30

    Mielenkiintoisia tuotteita ja ihanat kuvat! Etenkin toi vika! Tavoittaa jotenki niin loppukesän/alkusyksyn tunnelman 🙂 ihanaa torstaita sulle!

    1. Kiitos :)! Joskus on niitä hetkiä kun kaikki loksahtaa kohdalleen :). Ihanaa viikonloppua :)!

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *