Kasvojen puhdistus on ihonhoidon kulmakivi

Kerron yhden faktan itsestäni: en koskaan nuku meikit kasvoilla. En ikinä. Huolimatta siitä miten paljon väsyttää, pesen meikti kasvoilta huolellisesti. Nautin kasvojen puhdistusrutiinista, ja se tuntuu samalla rentouttavalta hetkeltä, jolloin kuluneen päivän voi pestä pois kasvoilta ja mielestä.

Kasvojen puhdistus on  mielestäni ihonhoitorituaalin kulmakivi. Jos puhdistustuotteet eivät hoida hommaansa, muut tuotteet eivät voi sitä paikata, eikä mikään muukaan tuote pääse vaikuttamaan parhaalla tavalla. 

Oma puhdistusrituaalini on meikistä riippuen joko kaksivaiheinen tai kolmivaiheinen. Meikittömät tai kevyesti meikatut kasvot puhdistan voiteella ja kasvovedellä. Raskaamman meikin ja vedenkestävän ripsivärin puhdistan öljymäisellä putsarilla, puhdistusgeelillä ja kasvovedellä.

Tässä omat luonnonkosmetiikan putsarilempparit:

Dr. Hauschkan Cleansing balm-puhdistusvoide on hellävarainen puhdistaja kevyelle meikille. Voide on riittoisa ja sitä tarvitsee kerralla vain saksanpähkinän kokoisen nokareen. Hieron voiteen kasvoille pyörivin liikkein, pyyhin liinalla pois, ja huuhtelen kasvot.  Lempeä, riittoisa ja tehokas.

Laponie of Scandinavian Nourishing cleansing oil-puhdistusöljy on herkän ihon ystävä. Tällä lähtee vedenkestävä ripsivärikin, kun antaa öljyn hetken vaikuttaa ripsissä. Usein teen samalla kevyen kasvohieronnan pyörittelevin liikkein kun annan öljyn liottaa meikkiä irti. Tämän jälkeen pyyhin öljyn kostealla liinalla, ja huuhtelen kasvot. Kotimainen laatutuote kaikille ihotyypeille.

Djusien Liquid silk-puhdistusöljy on kotimaista luonnonkosmetiikkaa. Tämä öljy on myös järeämminkin meikin poistoon, varsinkin kun antaa sen hetken vaikuttaa, ja pyyhkii sen pois kostealla, pehmeällä pyyhkeellä tai vanulapulla. Ylellinen ja toimiva.

kauneus iho
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *