Kauniit kynnet

Joka kerta kun kuulen lauseen ”kädet ovat käyntikortti”, tai jotain sinne päin, mietin että huhhuijaa. Kynteni eivät kasva kovin vahvoina vaikka tekisin mitä, uskokaa pois, lisäravinteita ja ties mitä on kyllä kokeiltu.

Olen myös harvinaisen epäonnekas, koska mua on siunattu kynsinauhoilla jotka alkavat repsottaa ihan itsestään. Toki, myönnän että voisin öljystä niitä useammin, mutta kun elämässä on muutakin tekemistä kun kynsinauhojen hoito.

Haluan että kynnet olisivat kauniit, mutta mahdollisimman vähällä vaivalla.

Kynsilakka auttaa ainakin omia kynsiäni ja kynsinauhojani pysymään siistinä. Kun siirryin luonnonkosmetiikkaan, kynsilakat vaan jäivät. Kaikki tavalliset lakat tuntuivat tosi rajuilta kemikaalipommeilta, ja kivat tai hyvät luonnonkosmetiikkalakat olivat harvassa.

Olen viimeaikoina onneksi löytänyt taas muutaman hyvän luonnonkosmetiikkalakan, jotka esittelen blogissa. Ensimmäinen on Boho Green Make-upin, eli mulle Bohon lakat. Edulliset, noin 8 euron lakat ovat kokeilemisen arvoisia. Ostin vaalean, arkeen sopivan sävyn. Vaalea sävy on myös anteeksiantava vaikka se vähän lohkeilisikin. Sitä ei tarvitse heti poistaa. Lakka jättää kynnet siisteiksi ja kiiltäviksi, silti kauniin luonnollisiksi.

Bohon lakat ovat 8-free lakkoja, eli ne eivät sisällä seuraavia: tolueeni, formaldehydi, diputyyli, ftalaatti, formaldehydihartsi, parabeeni, ksyleeni, kamferi, hartsi.

 

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *